tampon1.jpg


 

De laatste maand van het jaar had iedereen het opeens over swaffelen. De nette heren van het journaal, de demente buurman van drie hoog, de moeders op het schoolplein; allemaal giechelden ze van binnen, genietend van het woord en de daarbij behorende visualisatie. Maar swaffelen is alweer zó passé, een beetje puber doet nu aan slimmen. Denk alcohol, denk tampon, denk hartstikke dronken.

In Amerika is de hype al wat langer gaande. Meisjes die een met wodka doordrenkte tampon vaginaal inbrengen en jongens die hetzelfde bundeltje watten anaal inbrengen. En dat wordt ‘slimmen’ genoemd. Wat het doet? En het maakt je sneller dronken én je adem zou er fris door blijven.

Eén tampon kan zo’n drie glazen wodka opnemen. Doordat de alcohol direct in het bloed wordt opgenomen, zou je er ook niet dik van worden. En het overbelast ook je lichaam niet, dus braken is ook verleden tijd.

Experts waarschuwen dat het een fabel is dat je bij slimmen niet aan je adem kan merken dat je dronken bent. Het lichaam stoot namelijk via deze weg alcohol uit, dus men moet niet denken dat door slimmen de pakkans verkleind wordt.

Slimmen zou dubbel zo gevaarlijk zijn als het eerder gehypte comazuipen. Daarbij zou het ook nog eens slecht zijn voor de vrouwelijke geslachtsdelen. Het veroorzaakt gelijk een brandend gevoel. Op lange termijn kunnen de geslachtsdelen zelfs uitdrogen en gaan bloeden. Proost!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?