KUTKUTKUT! Ze beginnen te muiten omtrent de afgekochte bar… Lelijk, lelijk!
Ze zeggen dat er geld bij moet als iedereen voor 24 euro gaat zuipen terwijl wij 35 euro per kaart rekenen… LELIJK!

In principe mag je niet op commerciële basis voor 24 euro de drank afkopen. Omdat we 35/40 euro vragen ziet hij het wel als commerciële basis. Omdat ik zei dat het gewoon vrienden en vrienden van vrienden zijn leek het mij niet commercieel, maar zo zien zij het dus wel (en dat staat ook wel op die manier in het contract… – dikke boete clausule).
Het kan dus wel voor 24 euro, maar dan alleen als bruiloft, zakelijke receptie of whatever, maar dan reken je dus niets aan degene die je uitnodigt… Das natuurlijk wel waar. Hij zegt: ‘anders kan ik wel heel Amsterdam uitnodigen om voor een fixed fee te komen zuipen!’…
Ik dacht, dat doen ze toch ook bij corpsfeesten, maar die schijnen dus veel meer te lappen…

Aangezien ik niet met die knakkers overhoop wil liggen heb ik me er maar ff bij neergelegd… Tis ook niet het einde van de wereld wat dat betreft…

Spreid het woord dat het dus knallen wordt ipv zuipen! (boys die al een kaart hebben krijgen 13 munten bij binnenkomst girls 11 munten)

7 Reacties
 1. NellePelle 15 jaar geleden

  Jakkes… Dus een kaart kost nu 35 – 24 = 11 euro + DJ fee (voor het flesje Vodka voor de Nelsááán)?

 2. Japie 15 jaar geleden

  Kaart is nu 12,50…

 3. Gierteam 15 jaar geleden

  doe mijn maar een kaart van 12,50!

 4. The Punisher Killer 15 jaar geleden

  Wat is dit nu???
  Koop ik een kaart om gratis de hele avond te zuipen, is het ineens terug getrokken??
  Dit is dwaling, dit is bedrog, ik voel me genomen! 😉

 5. flessers 15 jaar geleden

  wat een flessentrekkerij…
  Waarom de fuck wil je niet met die mensen “overhoop liggen” ???!!!

 6. Jay 15 jaar geleden

  Ik heb ze mijn onvrede laten weten en ze komen erop terug… Tis lelijk, maar zo zijn er wel vaker dingen lelijk… Voor het feest maakt het geen ruk uit (misschien iets minder zatte gasten). Er is alleen iets minder te besteden maar we hoeven toch geen winst te maken… Ik hoor na het weekend van ze.

 7. Peter Piemelpus 15 jaar geleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?