gzg
(hieronder het bericht van GééZetGéé)
GZG Koninginnedag 2010 – Meet her under the Bridge
Omdat we niet meer terecht konden bij de Europarking en omdat het daar toch ook wel erg krap werd, zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe plek en we hebben echt een juweeltje gevonden: onder een brug, aan het water en gewoon vlak achter Centraal! Het is die spoorbrug waar je onderdoor gaat als je vanuit de oude 11 de ‘andere’ kant op gaat, zeg maar richting Muziekgebouw. We hebben daar dat hele stuk met een deel in de open lucht en een deel overdekt wat betekent dat we zowel bij zon als regen gewoon helemaal gebakken zitten.

Op dit kleine stukje niemandsland zullen we de volledige GZG-karavaan inzetten met daarbij uitgenodigd een aantal speciale gasten voor de muziek. De belangrijkste hiervan is Pascal F.E.O.S. die we hebben uitgenodigd om onze zomerstart het stevige en rauwe randje te geven waar we de laatste tijd weer zo naar verlangen. De overige helden – in nog onbekende volgorde – zijn Mehdi Deyes, Olene Kadar, Miss Melera en De Man Zonder Schaduw, dus dat zit wel weer goed. Tel daarbij op dat we tussen de bouwkranen staan en een vrachtwagen met audio + DJ booth inzetten en je ziet het wel ongeveer voor je. Op naar Koninginnedag!

1 Reactie
  1. Het Beest 14 jaar geleden

    Steengoed.. 2 jr geleden geen zak aan. Vorige x boven mn verwachting toch heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk! jippie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?