2 Reacties
  1. Fernando 14 jaar geleden

    get ready for the launch… tuh tuh tuh tuh tuh tuh tuh tuh t t t t t t t tuuuuuuuuuuh get ready for the launch….. Een door Marcel Wanders ontworpen ‘superclub’ waar gekleurde arrafat shawls van de Accersorize om de met Davidof Coolwater Women besprenkelde nekjes uit Almere zijn gedrapeerd. Kirrend van opwinding nu de werkweek als officemanager in Hoffddorp erop zit. Eers gezellig met de meiden gegeten en ‘the next Michael jackson’gekeken en nu lekker stappen. Spannend flirtend met Jermain uit Holendrecht. get ready for the launch… tuh tuh tuh tuh tuh tuh tuh tuh t t t t t t t tuuuuuuuuuuh get ready for the launch…..

  2. berend 14 jaar geleden

    keine party ohne Keta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?