8BIT RECORDS LABELNIGHT @ WESTERUNIE

///

De dagen zijn weer langer en de nachten worden weer korter. Voordat de zomer aantreedt wil 8BIT RECORDS voor het eerst in Nederland de zomer welkom heten.

8BIT RECORDS staat in de top drie van meest gecharterde labels. Niet zo gek als je ziet wat voor brok aan talent Gorge voor het label heeft weten te strikken. Gorge aka Pit Waldmann medeoprichter van het 8BIT RECORDS imperium brengt artiesten als Johnny D, Sis, Afrilounge, Gruber & Nurenberg en vele andere nieuwkomers onder de aandacht van de mondiale elektronische muziek. Gorge brengt ook solo matriaal uit. Hij duwde zijn eigen speciale geluid naar voren en smeedde daarmee het fundamentele geluid van het label 8BIT RECORDS.

Met enkel labels als Cocoon Recordings en Cadenza voor je is het nu dan voor het eerst in Nederland in samenwerking met Cluster staat 8BIT RECORDS voor het eerst in Nederland. Op vrijdag 14 mei komt Gorge samen met Nick Curly en Bearweasel de typische “House” sound van het label ten gehore brengen. En onze oren prikkelen waarom het het derde label van de wereld is.

DJSET NICK CURLY

Nick Curly de man achter de Mannheim sound, zijn TIMEWARP set staat hoog in de ranking op iedereen z’n ipod Online Blackjack. Afgelopen zomer gingen de handjes ‘s middags al de lucht in tijdens Voltt loves summer. Sindsdien is Nick niet meer in Nederland geweest. Dus het wordt weer hoog tijd voor hem om zijn “ grooves” te laten horen in de hoofdstad van ons land.

DJSET BEARWEASEL

Gorge neemt naast Nick ook nog Bearweasel mee, Bearweasel dat voor de tweede keer Nederland zal aandoen. Dit duo staat niet alleen bekend om hun releases op 8BIT RECORDS, maar ook: Supernature, Tsuba, Viva en Bloop. Het Engelse stel “ blond en donker” is verheugd om naar Amsterdam te komen, verwacht ” unie-sexy beats ”

DJSET GORGE

Gorge is het manneke achter vele producties van Nick, de voormalige drummer uit Mannheim is een gewaardeerde vriend van alle grote Amsterdamse labeleigenaren. Tijdens ADE 2009 was hij een van de “TALKINGHEADS” van de workshop: Hoe start ik een Label in de studio80. Gorge is met zijn 168 cm lengte niet al te groot, maar als je 8BIT RECORDS runt ben je wel “groots” .

DJSET DE KLEINE RAVER

Naast al dit 8BIT geweld zal de huisvriend van Cluster voor een warm onthaal zorgen voor de acts van 8BIT RECORDS. De Kleine Raver zal voor de tweede keer de avond openen zoals alleen hij dat kan… Rave On!

3 Reacties
 1. Het Beest 14 jaar geleden

  Wat een verhaal!

 2. Tjeerd 14 jaar geleden

  hulde aan diegene die dit bericht gepost heeft… :-S
  Anygay, ben al een paar keer op Cluster gewesen, was wel geinig… Bellie bellen voor GL

 3. Tjeerd 14 jaar geleden

  goh…
  waarom geen plaatjes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?