Voor de pit-kijkers onder ons: Check het programma ‘Eddy, Nikki, Bridget, Rick en Dennis gaan los in ‘Ibiza 24/7’

Ibiza is dé ultieme plek waar dj’s, feesten, clubs moeiteloos samengaan met zee, relaxen en prachtige stranden. RTL 5-gezichten Eddy Zoëy, Nikkie Plessen, Bridget Maasland, Rick Brandsteder en Dennis Weening maken deze zomer Ibiza onveilig. Vanaf donderdag 10 september wisselen hectiek en ontspanning elkaar in hoog tempo af in het nieuwe tv-programma ‘Ibiza 24/7’. De vijf duiken het nachtleven in en verkennen de stranden, maar het blijft niet bij lol alleen. Zij worden ook keihard aan het werk gezet om de magie van het eiland bloot te leggen. Vanuit hun tijdelijke onderkomen, een luxe villa, stropen zij de mouwen op en gaan zij keihard aan de slag. Zo is Eddy een dag taxichauffeur, Nikkie life guard, Bridget makelaar, Rick barman en Dennis Personal Assistant. Ook de eilandbewoners zelf en de mooie, rustgevende plekken, waar het eiland rijk aan is en de gemiddelde partyganger geen weet van heeft, komen uitvoerig aan bod.

Rick gaat op zoek naar het pure Hollandse gevoel en komt in actie in de lokale Hollandse kroeg. Hier komt hij als barman oog in oog met opmerkelijke personen uit ons eigen kikkerlandje. Nikkie oefent in de nachtelijke uurtjes haar beste moves in een dansclub en volgt het leven van dj’s Sander Kleinenberg, Roger Sanchez en Mark V. Ook wordt de spot gezet op twee ambitieuze dj’s die een feest organiseren in Ibiza: Dj La Ona en Johnny Kelvin.

Bridget opent ondertussen als makelaar de deuren van de allergrootste miljoenenhuizen. Daarnaast ervaart ze als VIP-manager hoe het is om in de hipste club op het eiland te werken. Water halen voor ‘Very Important Persons’ en hen in de watten leggen, wordt voor haar gebruikelijke kost. Niet alleen Bridget draait overuren, Dennis wordt P.A. van een drukke en perfectionistische event-manager. Hij is verantwoordelijk voor een grote housewarmingparty van een rijke Nederlander die nét een supervilla op het eiland heeft gekocht.

Verder kijken de RTL 5-gezichten binnen bij de lokale bevolking. Zo verdiept Dennis zich in het leven van Paco Fernandez, de beroemdste flamencogitarist van het eiland. Hij tokkelt zelfs niet onverdienstelijk met hem mee.

Uitzending RTL 5: wekelijks vanaf donderdag 10 september 2009, tussen 21.30 en 22.30 uur

Hierbij alvast een preview van het programma.

http://www.rtl.nl/components/reality/ibiza247/miMedia/2009/week37/di_ibiza_247_promo.avi_plain.xml

1 Reactie
  1. Berand 15 jaar geleden

    Hè verdamme… ik heb het gemist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?