Onderstaande bericht bleek niet correct… Ze hebben een foutje gemaakt in het ticketsysteem. Er zijn nog 10k kaarten. Naar verwachting zal het wel errug snel gaan met die kaarten nu… Koopt dus nu als je nog nie hebt bekommen!

Dat het zo snel zou gaan heeft niemand verwacht…. Lowlands 2010 is binnen 1 week uitverkocht….
Er is eigenlijk maar één logische verklaring. Door de komst van de vele online ticketsites waar tickets voor 3 keer de normale prijs worden aangeboden is het voor de normale festivalbezoeker niet meer te doen om gewoon een kaartje te kopen. Ze kopen alle kaarten op en gooien ze vervolgens weer in de verkoop als het festival (wat al jaren steevast uitverkocht is) weer uitverkocht is.

Lelijk, maar volgens de laatste stats zijn de meesten slim geweest en hebben afgelopen week hun tickets veilig gesteld… Er is slechts één manier om nu voordelig aan kaarten te komen en dat is gewoon wachten tot één dag voor het festival. Dan zullen er weer honderden kaarten voor normale prijzen op de markt komen…

2 Reacties
  1. frk 14 jaar geleden

    en nu toch wel….

  2. Berand 14 jaar geleden

    jep!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?