Het is goedkoop, legaal, makkelijk te krijgen en het effect is beter dan dat van x, c en g bij elkaar.

4-Methylmethcathinone voor chemici. Meow meow (wat de kat doet) heet het in de Engelse uitgaansscene. Maar Mephedrone is de meest gebruikte naam voor dé nieuwe partydrug. Wit, glinsterend poeder dat qua effect lijkt op een combi van X en C. Je wordt er dus nogal euforisch van.

Beste nieuws voor fans: het is volkomen legaal. Mephedrone staat niet in de opiumwet, want het is nieuw. Zo nieuw dat de drug niet op websites van het RIVM of Jellinek staat. Plantengroeimiddel Logisch, want het is niet als dope bedoeld. Tot voor kort was het een groeimiddel voor planten. Waarschijnlijk is een experimentele rozenkweker het in zijn neus gaan stoppen. Want meow meow wordt net als cocaïne gesnoven met een sleutel of rietje. Dan ben je 2 tot 5 uur onder de pannen.Je wordt er euforisch, open, druk en sociaal van en voelt een plezierige rush: vandaar dat de drug een combi van coke en MDMA (het actieve bestandsdeel in xtc) wordt genoemd. Oh ja, je wordt er ook ontzettend geil van. Nog meer dan bij het gebruik van ghb of xtc. Zoals een gebruiker zegt. ‘Het stimulerende effect lijkt op speed en coke. Vergeleken met MDMA krijg je hetzelfde gevoel van euforie, maar met veel meer geilheid. Als ik over mijn arm aaide voelde het als een orgasme. Die euforie was echt te gek, net als mijn eerste xtc-pil.’ Bovendien zou een groot pluspunt zijn dat je, anders dan bij cocaïne en xtc, de dagen erop geen kater of neerslachtigheid voelt.

Zoals bij alle drugs zijn er ook negatieve effecten, zoals hartkloppingen, slapeloosheid en misselijkheid. Zeker als je te veel neemt. In Engeland – bakermat van de drug – zou al iemand zijn overleden aan een overdosis. Verslaving zou vooral psychisch en niet lichamelijk zijn. Op YouTube staan filmpjes van mensen die te veel op hebben. Een freaky gezicht. Nog een probleempje van de drug: je denkt dat je er normaal uitziet. Maar ondertussen heb je pupillen als schotels en lijk je een herkauwende koe.

Echt een aanrader dus. Nederland begint er ook warm voor te lopen. Er is een heuse Mephedrone-hyves en op partyfora wordt er heftig over . Met een klein beetje moeite ligt het spul binnen een paar dagen op je deurmat. Een beetje googelen op ‘Mephedrone bestellen’ en voor je het weet heb je via Marktplaza contact met mephedrone@live.nl. Voor het weekend een gram (à 24 euro) besteld en die lag gisteren op de deurmat in een keurige witte envelop waarmee normaal breekbare spullen worden verstuurd. Met daarin een klein, doorzichtig hersluitbaar zakje met het poeder.

Grootgebruikers of personen met dealerambities kunnen via hetzelfde e-mailadres tot 100 gram bestellen voor 950 euro. Nederlandse websites zijn er ook, zoals 4mmc.nl. ‘Alco Garden Essentials’ staat er, ‘Alco plantenvoeding bestaat voor 99,8% uit pure Mephedrone’.

Maar voor de koopjes moet je toch naar Engeland. Daar is het zeer populair onder jongeren, want makkelijk verkrijgbaar en goedkoop. In maart komt de AMCD, het drugsadviesbureau van de overheid, met een advies of het spul verboden moet worden.

Niet voor consumptie

Vooralsnog zijn er ontelbare Engelse sites die het aanbieden.Gblegals.co.uk/shop/ bijvoorbeeld ‘The UK’s leading 4-MMC supplier’: een extreem gladde site waar je al voor 11,95 pond een gram scoort. Nederlanders kunnen er ook bestellen, maar het goedje wordt niet verstuurd naar Australië, Duitsland, Nieuw-Zeeland, VS, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Israel. Verboden. In Engeland is het trouwens wel al illegaal om de stof te verkopen voor persoonlijke consumptie. Maar dat omzeilt de webshop met de disclaimer ‘None of the products sold by us are for human consumption.’

Of Mephedrone ooit op de opiumlijst in Nederland terechtkomt is de grote vraag. Een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid laat weten dat dan eerst moet worden bewezen dat de stof het bewustzijn beïnvloedt en schadelijk is voor de volksgezondheid en samenleving. Maar zelfs als het spul verboden wordt, is het wachten op de volgende chemische verbinding die drugs is. Inherent aan de opiumwet is dat die altijd achter de feiten aanloopt. Dat wil ook de woordvoerder toegeven: ‘In principe wel ja’.

Bron:

14 Reacties
 1. Erik 14 jaar geleden

  Laat ik lekker aan mij voorbij gaan 🙂
  Kijk hem nou zitten die slemiel.

 2. stefanie 14 jaar geleden

  al gehad. aanrader.

 3. Jeanette Spijkerdude 14 jaar geleden

  Drugs is kansloos; het promoten ervan is al helemaal verschrikkelijk.

  Dikke -1 voor deze post

 4. Lowlife 14 jaar geleden

  Kan dit item worden weggehaald? Mijn moeder komt ook wel eens op deze, voor het overige superstoine, site en ik wens niet te worden geassocieerd met drugs voor pusy’s.

 5. Jeanette Spijkerdude 14 jaar geleden

  Dude.. Ik ben je moeder.

 6. Lowlife 14 jaar geleden

  Hoi mam!

 7. Paulus Poepvlek 14 jaar geleden

  -2 voor deze post

 8. Rodock 14 jaar geleden

  En er bennen ook al redelijk wat meow meow dooien te zijn gevallen

 9. MX4 FLAVOR 14 jaar geleden

  Kudos voor deze post!

 10. AAP - Acid Armed Pockets 14 jaar geleden

  +2

 11. Alexander P. 14 jaar geleden
 12. RS 14 jaar geleden

  Kan iemand mij vertellen waar ik dit plantengroeimiddel nog kan verkrijgen? svp antwoorden via r.schil@planet.nl

 13. Petrus 14 jaar geleden

  geen idee dude… heb er genoeg van gehad… ben er klaar mee

 14. Krystallynn 13 jaar geleden

  Grade A stuff. I’m uqnuestioalnby in your debt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?