Amsterdam, 26 Maart 2009

Happy Hardcore popgroep de Party Animals zoekt nieuw talent om de gelederen te versterken. In April zullen in Café de Trappist in Amsterdam audities plaatsvinden, waarbij meerdere jongens kans maken aangenomen te worden. Wie er als beste uit de bus komt maakt bovendien kans op een week Mallorca . Sinds de oprichting in 1995 is de samenstelling van de groep regelmatig aangepast en ook in 2009 wordt
deze traditie voortgezet.

De 90s parties vliegen je tegenwoordig om de oren – maar waar het bij andere artiesten vaak draait om “retro” en “de originele line-up” zijn de Party Animals nooit met optreden gestopt. Sinds 1995 hebben de Party Animals zon 700 optredens gedaan. 300 in de “eerste periode” van 1995 – 1998, en 400 optredens met de “Next Generation” Party Animals van 2002 tot heden. En nu breekt dan “Phase 3” aan!

In deze tijd van een onzekere toekomst de ideale bijbaan: lekker in het weekend klussen als Party Animal.. Wil de baas dat je een dagje per week minder gaat werken om zo je baan veilig te stellen? Geen probleem toch? Dat maken we in het weekend helemaal goed! Met de PartyAnimals zie je het hele land tot in de verre uithoeken, heb je enorm veel lol met elkaar en o ja: aan aandacht van de meiden geen gebrek..

Bovendien staat er een optie voor twee optredens op Mallorca deze zomer en daarbij is vast een plekje vrijgehouden voor een van de nieuwe aanwinsten. Het eerste optreden is op een zondag en het tweede op een vrijdag, totaal dus een week op het zon overgoten eiland met alle reis- en verblijfkosten vergoed en een zee aan vrije tijd.

Geïnteresseerden gaan voor meer informatie naar http://phase3.partyanimals.nl waar zich ook een aanmeldformulier bevindt. Wie zijn gegevens invult en evt. een foto upload en links toevoegt van zijn Hyves, Facebook of PartyFlock profiel zal een uitnodiging ontvangen deel te nemen aan de audities in

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?