30 april is het weer zover. Qday maar ook Circo Loco Amsterdam zal dan weer plaatsvinden.
Helaasch is Strand West door een andere organisatie ingepikt en was de Powerzone de enige overgebleven optie. Het evenement zal Binnen (in de powerzone) en buiten zijn en zeker weer net zo waardig georganiseerd zijn als de vorige editie casino online in Amsterdam.
Natuurlijk wordt er flink gezeken over de lokatie, maar persoonlijk heb ik er wel vertrouwen in, helemaal als we er met de boot heen gaan, want je kan waarschijnlijk aanleggen aan de stijger aan de achterkant van de PZ.
hou www.circolocoamsterdam.nl in de gaten
en het zeiktopic op Partyflock
(Tjeerdo is de organisator in dat Topic, heeft ook Cadenza avondje in WU gedaan)

14 Reacties
 1. smkm 15 jaar geleden

  PowerZone, Spaklerweg, Amsterdam.
  = Oost-Watergraafsmeer
  GEEN Zuidoost.

  anyway, wel jammer.

 2. Het Gierteam 15 jaar geleden

  Het Gierteam ziet het Ckers wel zitten… dat wordt Gieeeeeren:-)

 3. Pelsan 15 jaar geleden

  Mij niet gezien met Q-day daar… Er zijn 361 dagen per jaar waar het eventueel wel leuk zou kunnen zijn daar. Deze dag hoort da niet baai. Ik ga zwemmen in de Brouwersgracht achter de roze hoeden brigade aan… Toedeloe…

 4. Berand 15 jaar geleden

  Ff w8en op de line-up, maar ik denk dat ik er stiekum toch wel bij ben vooral als het weer niet echt meezit

 5. Pelsan 15 jaar geleden

  fijn zeg!

 6. Berand 15 jaar geleden

  Pelsan is er ook bij hoorde ik

 7. Berand 15 jaar geleden

  Clive Henry (Peace Division)
  Drrie
  Ille Bitch & Unders
  Jan van Kampen
  Joey Daniel
  Johanna Mercker
  Makam (live)
  Matthias Tanzmann
  Olivier Weiter
  Pedro
  Raresh
  Rauwkost (live)
  Reboot (live)
  Rhadoo
  Tania Vulcano
  Warren Fellow
  William Kouam Djoko (live)

 8. Pelsan 15 jaar geleden

  Line up Amsterdam Koninginnedag is overigens ook zo goed als bekend:
  DJ Henry
  Peter Beense (live)
  Hans Hofsteeg b2b Jan Bouman
  Mokumbeat
  Henkies Tante Leen Interpretatie (live)
  Peter Polderboy (live)
  Albert-I (Not Confirmed but already in town)
  last but not least Karel Voetnoot Jr. op blokfluit (ingang Vondelpark)

  After is helaas, door ontbreken van Sonja’s kroeg, ditmaal niet op de Clercqstraat.

 9. Big Mouth 15 jaar geleden

  Ik weet ‘t niet. Vind het maar niks die “betaalde” koninginnedagfeestjes.

  Er is genoeg te doen in de stad en daar zijn hele leuke gratis feestjes bij van hele goede en leuke organisaties. Op die leuke gezellige gratis feestjes draaien vele topjocks. Das al jaren heel leuk en traditie, zo hoort koninginnedag voor mij ook te zijn.

  Komen er ineens bekende en beroemde buitenlandse organisaties/zakkenvullers die plots (sinds vorig jaar eigenlijk) duur betaalde feestjes gaan geven in onze stad met topjocks en de massa trapt er nog in ook.

  Gewoon allemaal boycotten, hoe goed de lineup ook is. Hou onze mooie, leuke en wereldberoemde traditie in ere! Koninginnedag is van ons, niet van buitenlandse zakkenvullers…

  Nu kwam mij te oren dat het Nederlanders zijn die deze organisatie naar Amsterdam haalt.

  NL-ers met weinig gevoel voor gezelligheid, eer en traditie dan. Zakkenvullers! Grote graaiers waardoor wij nu in een crisis zitten. Boycotten dat tuig!

  Circo loco is toch uit Ibiza? Ibiza is verworden tot 1 grote moneymachine. Totaal verneukt door het grote (buitenlandse) geld. En dat willen ze met onze koninginnedag dan ook gaan doen? Ook verneuken?

  Van mij mogen ze wel hoor, maar dan niet op Koninginnedag, maar ADE of zo. Koninginnedag moet gewoon puur blijven, zonder grote (buitenlandse) graaiers, een mooie NL traditie.

  Ik hoop van harte dat dit feest in de powerzone 1 grote mislukking wordt. Zal er echt van genieten als dat feest compleet faalt.

 10. Rodock 15 jaar geleden

  Zo…dat komt uit je tenen!
  Ben het er wel mee eens overigens

 11. Berand 15 jaar geleden

  Ik ben het met je eens maar ik vinnet wel best om rond 17 uur daar ff af te pilsen dus ik ga gewoon ff kijke… Die twee tientjes kunne me nie verrotten. Persoonlijk heb ik het niet zo op Koninginnedag door de stad zwalken opzoek naar een pizzeria zo rond het eind van de middag… (zo gaat hel altijd)

  Rond die tijd sta ik op een stijger in het zonnetje naast de Pauperzone de Beuken op Mathiaz Tanzman en Tania Vulcano en om 22 uur sluit ik me weer bij de rest aan 🙂

  hier nog wat nieuws:
  Het heeft even geduurd maar eindelijk kan het heuglijke nieuws naar buiten. Circoloco bezoekt ook in 2009 Amsterdam met het meest eigenzinnige feest van Ibiza. Op 30 april staan zowel de middag als avond in het teken van de Circoloco clown, op een onverwachte spot in Amsterdam. Met DJ-sets van onder andere Tania Vulcano, ARPIAR, Matthias Tanzmann, een live-act van Reboot en het debuut van Peace Division op Nederlandse bodem zet Circoloco opnieuw de oranje hoofdstad op zijn kop! Plaats van handeling? Het pand van de Powerzone aan de Spaklerweg, dat voor deze gelegenheid door Circoloco wordt omgedoopt tot ‘DC-10 Amsterdam’.

  Nieuwe locatie
  Toen het bericht van de gemeente kwam dat Circoloco dit jaar niet terecht kan op de vorige locatie is druk gezocht naar alternatieven. Daarbij hebben Made in Brain en Evotions bekeken naar de kernvoorwaarden van Circoloco en wat het dichtst bij de locatie DC-10 op Ibiza in de buurt komt. Goed geluid, binnen & buiten mogelijkheid en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en auto voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De oude loods DC-10 nabij het Ibiziaanse vliegveld is niet makkelijk te evenaren, maar bezoekers zullen op 30 april zeker in Spaanse sferen vertoeven in het pand aan de Spaklerweg. Verschillende kijkbezoeken alsmede het duiken in de archieven naar de reacties op technofeesten in het verleden hebben de organisatie hiervan overtuigd. Een locatie bovendien waar je niet hoeft te betalen voor toilet of jas. Op 30 april is de Powerzone dus het domein van Circoloco en het belooft een doldwaze bende te worden!

  DC-10 in Amsterdam
  Circoloco betekent een donkere zaal met hard geluid en niet al teveel poespas. Om dit te kunnen garanderen zal de organisatie extra geluid bij plaatsen en voor de rest geen toeters en bellen. Enkel de stage zal worden omgetoverd tot een stukje Ibiza in Amsterdam. Voor de rest? Less is more, zolang de muziek zijn werk maar doet! En dan is er nog het uitermate relaxte terras aan het water. De deuren van de grote zaal naar het terras gaan open zodat het daglicht net genoeg naar binnen schijnt om voor die unieke Circoloco ‘overdag-sfeer’ te zorgen. De artiesten doen de rest terwijl de cerveza rijkelijk vloeit en de sangria in ruime mate voorradig is. Nog een pluspunt… mocht het onverhoopt gaan regenen dan hebben de weergoden geen invloed op het feest want er is binnen meer dan genoeg plek!

  Line-up
  Circoloco krijgt dan ook drie area’s met enkel en alleen DJ’s en liveacts die Circoloco waardig zijn en erom bekend staan van een feestje te houden. De uiteindelijke timetable volgt nog maar met de volgende namen (alfabetische volgorde want op Circoloco is iedereen even belangrijk!) kan het haast al niet meer stuk. Clive Henry (Peace Division), Drrie, Ille Bitch & Unders, Jan van Kampen, Joey Daniel, Johanna Mercker, Matthias Tanzmann, Olivier Weiter, Pedro, Raresh, Rauwkost (live), Reboot (live), Rhadoo, Tania Vulcano, Warren Fellow en William Kouam Djoko (live).

  Highlights
  Tania Vulcano was voor velen de verrassing van vorig jaar. De ongekroonde koningin van Ibiza is de enige echte residente van Circoloco en heeft menig crowd naar haar hand gezet. Wat ging het er vorig jaar aan toe! Dit jaar is ze er uiteraard weer bij.

  Voor de tweede keer in Nederland on stage: het Roemeense wonder trio ARPIAR oftewel Pedro, Rhadoo en Raresh. Los van elkaar draaien ze overal de zaal plat, met zijn drieën gaan ze nog een stap verder en staan ze garant voor een dak wat er aan alle kanten afvliegt! Op Time Warp Rotterdam draaiden de drie musketiers tot de vroege middag door en dat zouden ze nu nog doen als ze niet noodgedwongen moesten stoppen. ARPIAR aan het werk zien is genieten!

  Peace Division maakt zijn debuut in Nederland. Een zeer speciale gelegenheid want Clive Henry is bijzonder lastig te boeken. Al jaren is Peace Division een vaste waarde voor Circoloco op Ibiza, nu dan eindelijk in Nederland.

  Reboot (live) is een zekerheidje. Afgelopen weekend toonde de goedlachse Duitser nog aan zich te kunnen meten met Luciano op de Cadenza night. Met zijn dikke sound is Reboot zeker een van de sterren voor de komende jaren.
  Matthias Tanzmann was de grote held vorig jaar op de Circoloco after. Reden temeer om hem opnieuw naar Nederland te halen. Tanzen gegarandeerd!

  Minder kaarten
  ‘DC-10 Amsterdam’ is een stuk kleiner dan Strand-West. Dit betekent ook dat er ruim 30% minder kaarten beschikbaar is dan vorig jaar. De organisatie raadt daarom alle Circoloco fans van het eerste uur die deze happening niet willen missen aan om niet al te lang te wachten met de aanschaf. Kaarten kosten 20 euro en zijn nu verkrijgbaar via http://www.circolocoamsterdam.com.

 12. smkm 15 jaar geleden

  Ben t ook eens met BigMouth, maar ff langs varen kan altijd.
  De Bull, euh…. de boel ff uitchecken, en wellicht naar binnen glippen om de situatie wat beter te verkennen.

  Kom trouwens maar op met alle andere Qday feesies, line up’s, locaties etc.

 13. Pelsan 15 jaar geleden

  Varen? Is er een boot dan beschikbaar?

 14. Berand 15 jaar geleden

  ik wil wel varen naar de Powderzone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?