Vanaf vrijdag 20 februari zorgen de Bright Young Things weer voor kunst ende vermaeck! Van 20.00 tot 23.00 hosten ze de opening van hun nieuwe expositie in de Posthoornkerk op Haarlemmerstraat 126A. Daarna hosten ze van 23.00 tot 05.00 een nogal dikke ‘after’party in de Flexbar! De steengoeie gappies van Beesmunt Soundsystem gaan achter de wheels of steel en beruchte video kunstenaar Martin de Waal gaat VJ’en

De expositie blijft t/m zondag 1 maart hangen en die zondag presenteert B.Y.T. tussen 14.00 en 16.00 ‘Bring Your Tings’ waar je voor graties je (draagbare!) objecten als broodtrommels en lampenkappen kan laten cutomisen door Snar!!

Nogal premma dus, begrijpt u wel

5 Reacties
 1. Berand 15 jaar geleden

  Idd Nogal Premma 🙂
  Kunnen we ook nog dingen kopen of is alles alleen gratis?
  Tot dan!

 2. Rodock 15 jaar geleden

  Hehehe ja hoor! Steeeeengoeie dinge hangen er op de expo en die zijn zeer zekers weer zum kaufen!

 3. Berand 15 jaar geleden

  hoe zit het met de flexbar?
  Entree enzo?

 4. Frats 15 jaar geleden

  Voor echte fans, prominenten en klanten of ex klanten is er een very special important person guestlist. Voor ieder ander is de damage het wereldbedrag van € 7,50… Voor de Vodka liefhebbers is er de hele avond ipv goedkopie Vodka lekkere Belvedère beschikbaar voor de prijs van de goedkopie…. Als dat geen lokkertje is dan weet ik het ook niet meer…..!

 5. Gierteam 15 jaar geleden

  Dat wordt Gieren!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?