Men neme de volgende ingredienten:

-Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam
-Driehonderd vrienden, bekenden, partypeople en ravers
-Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol
-Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers

Mix deze op zaterdagavond 15 november aanstaande tot een explosieve cocktail door elkaar, en je hebt J.A.C.K.! Deze unieke nmalige rave vindt plaats in het Comedy Theater aan de Nes: een soort mini Paradiso waar deze nacht eens geen stand up comedians staan te raaskallen of bands hun gitaarmuziek laten schallen, maar dj”s hun dikste platen uit 20 jaar house aan elkaar lijmen. Geen dure headliners, maar wel gasten die een feestje weten te bouwen!

De mensen achter schrale slemppartijen als Punkboy, De Schillenhut, Uit je Paasei, Haarlem Ordinair en andere vuige fuiven hebben zich verzameld om de tent opnieuw af te breken. Doch, deze in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De wanstaltige organisatie achter J.A.C.K. belooft immers niets en houdt zich daar dan ook aan!

Maar toch zorgt J.A.C.K voor wat stabiliteit in deze roerige tijden waarin de ene na de andere stabiliteit staatseigendom wordt. Want J.A.C.K. wil dat JIJ een aandeel koopt in J.A.C.K., en wel NU! Een aandeel dat niet fluctueert en waarbij je voor slechts 12,50 euro instapt. En je weet, de aandelen staan laag en hun waarde kan aanzienlijk gestegen zijn op zaterdagnacht 15 november vanaf 23.00! Mits de wereld dan nog Fruitautomaten kwam je vroeger al tegen in snackbars en kantines, maar door de wetgeving in online nederlands casinois dat veranderd. niet ten onder is gegaan aan recessies, depressies en andere ellende

Dus haal ogenblikkelijk je laatste centen van ICEsave of de staatsbank en koop nu dit waardevaste aandeel voor maar 12,50 euro op www.punkboy.nl/jack! Check alvast deze site voor inspiratie en vette filmpjes en voeg je eigen niet te missen filmpjes toe. Ook word je beloond als je eigen originele beeldmateriaal op cd-rom of dvd meeneemt op de avond zelf. Denk aan beelden van die eerste vakantie in Lloret, je beste houseparty, of bruut festival bezoek van 2008. Je loopt wel het risico herkend te worden, want deze beelden zullen onderdeel vormen van het feest. Zo zie je maar weer, J.A.C.K. is naast waardevast ook nog eens zeer 2.0 en interactief bezig! En je feestvreugde is gegarandeerd, bij deze.

J.A.C.K.
Zaterdag 15 November 2008
23:00 – 05:00
Comedy Theater
Nes 110 – Amsterdam
Tickets 12,50 euro via: www.punkboy.nl/jack

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?