Een tijdje terug maakte Goldenspoon bekend dat de Internationale Theater Werkplaats (ITW) op de NDSM werf in Amsterdam zal niet meer verhuurd worden als feestlocatie.

Eind 2006 werd namelijk bekend dat de feesten die gepland waren in de ITW op de NDSM werf in Amsterdam Noord gecanceld werden. Nu blijkt dat er ook in 2007 geen feesten gegeven mogen worden op de populaire locatie. De Stichting Kinetisch Noord heeft besloten de ITW slechts te gebruiken waarvoor hij bedoeld was oorspronkelijk: theater. Het Putsch feest afgelopen oudejaarsnacht leek hiermee meteen het afscheidsfeest te zijn.

Dit omdat er teveel overlast was voor de buurt, en de locatie niet berekend is op (zoveel) feesten. Daardoor was er geregeld geluidsoverlast. Daarnaast verslechterde de vlakke vloer door de stevig dansende partygangers, zodat theaterproducenten hier last van kregen bij de uitvoering van hun theaterstukken.

Maar op Koninginnenacht, 29 April, wordt er toch een uitzondering gemaakt, en wel voor de zesde editie van Putsch met de volgende line up:

Luna City Express
Eva Maria
Herr Arter
Ille baby & De Man Zonder Schaduw
Tony Boogs

De kaartverkoop begint morgen bij Killacutz en Rush Hour in Amsterdam, maar op www.putsch.nl kun je nu al kaartjes kopen. Ze zijn nog bezig met een locatie voor de after omdat deze, in tegenstelling wat op de flyer staat, niet in de bunker kan plaatsvinden tegenover de ITW.

www.putsch.nl

www.ndsm.nl

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?