Na een geslaagde 2 dagen vorig jaar is er nu een probleem voor Dance Valley in het weekend van 5 augustus. Hetzelfde weekend is namelijk de Masters in Zandvoort, en de politie van Kennemerland heeft daarom een capaciteitstekort, zodat het festival slechts 1 dag zou kunnen duren. Hier zou UDC natuurlijk niet blij mee zijn. En al helemaal niet aangezien de gemeente buitengewoon tevreden was over het verloop van het meerdaagse evenement in 2005, ondanks de hevige regenbuien.

Daarom is er een drastische beslissing genomen: Dancevalley wordt verplaatst naar vrijdag 14 en zaterdag 15 juli. Dit ondanks dat er die dag meerdere evenementen plaatsvinden, zoals Extrema Outdoor, 5 Days Off, en in het buitenland de terugkeer van de Loveparade, het Dour festival in Frankrijk en het Monegros Desert festival in Spanje. Wij spraken Brian Bout van UDC: “Wij hadden helaas geen keus, voor ons is het meerdaagse festival belangrijker dan de datum waarop Dancevalley gehouden wordt.”

Ook belden we met Lieke de Boer van Extrema: “We zijn nu intern aan het beraden wat we het beste kunnen doen, en vanavond gaan we bij UDC langs op gesprek. We zijn druk aan het bekijken hoe we dit op kunnen lossen. Morgen hebben we meer info.”

Reactie van Daan Spoek (5 Days Off/Mojo): "Ik heb hier niet zoveel over te melden. Ideaal is het allemaal niet. Voor 5 Days Off richten we vooral op onze eigen kracht van het festival."

Reactie van Rocco Veenboer (Awakenings Festival, zaterdag 1 juli, Spaarnwoude): “Ik denk niet dat dit van enige invloed is op ons festival. Vind het niet zo boeiend allemaal, het laat me eerlijk gezegd koud. Ben meer bezig met m’n eigen festival dan dat ik me op anderen richt. Het is een vrije wereld, iedereen kan zelf bepalen wanneer ‘ie een festival organiseert.”

Bron Partyjoden.nl
😥

6 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?