Ook de Golden Spoon was flink vertegenwoordigd bij het Urban Golf Amsterdam Event waarbij de 19 Mulligans wederom de boys van Urban Golf Utrecht hebben uitgedaagd… Dit keer dus een thuiswedstrijd wat de nodige media aandacht heeft getrokken. Niet alleen artikels op de website van het Algemeen Dagblad en AT5, ook presenteerde Albert I en Noeloe Zimboektoe (vanaf de Dam) het weer van gisteren (AT5), stond er een artikel in het Algemeen Dagblad en zijn we vandaag door RTL5 opgetrommeld voor een reportage van Editie|NL wat vanavond wordt uitgezonden om 22:30!

Check de website van 19 Mulligans onder Nieuws voor meer info!

6 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?