Op internet circuleren momenteel filmpjes van twee studenten die in een Lamborghini Murci√©lago en een Ferrari Enzo over de Nederlandse snelwegen racen. Daarbij bereiken zij snelheden van bijna driehonderd kilometer per uur. Ook in de avondspits razen de studenten nog met zo’n tweehonderd kilometer per uur over het snelwegennet. De politie zegt machteloos te staan.

De exclusieve bolides blijken eigendom te zijn van een steenrijke vastgoedondernemer. De twee studenten knappen volgens eigen zeggen regelmatig klusjes voor hem op en mogen dan in een van zijn snelle auto’s rijden.

klik hier voor het filmpje

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?