Hier de laatste danspasjes van Noeloe op Qbeach!!!

QBEACH NIET TERUG IN 2005

Tot slot willen we alvast aankondigen dat Q-beach dit jaar niet meer terugkomt. Het strand van Bloemendaal is niet helemaal ons straatje. Net iets te hip. De gemeente was niet blij met al die ‘feestbeesten’ en onze buren waren ook niet altijd blij met ons geluid op 103 db. We hadden onze formule al enigszins aangepast, maar blijkbaar nog niet genoeg. Q-dance staat voor feest met hard geluid, als dat niet kan, dan maar niet. Jammer, we hebben een leuke tijd gehad, maar we kunnen onze afkomst niet nog verder verloochenen. We gaan op zoek naar een nieuwe plek, waar we wel kunnen doen wat we willen. Suggesties zijn altijd welkom…

DIT ALDUS DE QDANCE DIRECTIE

NU BLOOMINGDALE NOG!

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?