Per 040405 is de GANZ niet meer… Geen Kerstdiners meer, Geen Tuinfeestjes meer, Geen zomerse binnenfeestjes meer, Geen zeikende buren meer, Geen bedreigingen meer, Geen intimidaties meer, Geen irritante k*t kinderen meer, Geen politiesirenes meer, Geen hoge drempels meer, Geen slaapzaal meer, Geen Gerrie meer, Geen hoge-energie rekeningen meer, Geen ‘voetballen die door de ramen vliegen’ meer, Geen Jopie meer, Geen Treffers meer, Geen lek geprikte banden meer, Geen afgerukte ruitenwissers meer, Geen ME meer, Geen RiKoos die door de serre lazeren met een huissleutel op zak meer, geen Doetoes die steunbalken doormidden zagen meer, Geen verliefde Tieners aan de deur meer, Geen Toon, Herman en Pook meer, Geen De Twee Kleine Monsters meer, Geen post met spelfouten meer, Geen Dreigbrieven meer, Geen Stinkelaarzen die huizen binnenrijden meer, Geen asocialen meer…

Hamme GHanZz is niet meer…

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?