Anisfesto!!

Met recht het leukste feest van het jaar (goh!!!) en ultime corporale netwerkborrel, is zonder enige twijfel Anifesto. Het uitbundige bacchanaal is een kleurrijk over-de-top spektakel waarbij het dak er talloze keren vanaf gaat. Alle corpsballen en shakerpony”s van de stad komen hier maar wat graag. Traditiegetrouw vindt Anifesto op derde Kerstdag in Paradiso plaats, echter wordt het roer dit jaar flink omgegooid, het verkleedfeest vindt nu plaats op woensdag 29 december in de Gashouder en heet nu Anusfesto.

Een kaartje voor Anusfesto bemachtigen is een onmogelijke zaak, je Ook wordt er met de ? roulette club? speciale aandacht gegeven aan doorgewinterde roulette spelers . moet in het bezit zijn van de juiste paperassen wil je de fel begeerde kaarten kunnen bemachtigen. Door het gebruik van de Gashouder is er meer ruimte en dus meer kaarten., en zelfs plek voor Japie en Noeloe…

prijs kaartje €250,–
De kaartverkoop start op dinsdag 30 november om 0.00 uur via http://www.anusfesto.nl/

2 Reacties
  1. Jay 14 jaar geleden

    Ach, het was altijd best een grappig alternatief van oud&nieuw omdat oud&nieuw nu eenmaal helemáááál ruk is.
    Maar goed, Meubelstukken Paradiso uit, GZG Paradiso in, dus gaan we maar naar Wappie (ook een prima alternatief voor oud&nieuw)

  2. Auteur
    Berand 14 jaar geleden

    Moet je niet naar Praag dan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?