“Daar in dat kleine café aan de Amstelhaven
Daar zijn de ravers gelijk en tevree
Daar in dat kleine café aan de Amstelhaven
Daar telt je geld of wie je bent niet meer mee”

Nog één weekje en het ondergronds rondreizend party circus De Schillenhut duikt eindelijk weer op in Amsterdam! Deze keer wordt het zooitje ongeregeld op zaterdag 29 mei in een klein cafe aan het water gekwakt, genaamd Amstelhaven. Gelegen onder een brug, zoals het een heus ondergronds feestje betaamd. Dit alles naast het Amstel hotel gelegen waar Lady GaGa onlangs nog haar okselhaar trimde: wansmaak meets ultrachique!

Je kan dus op deze achtste editie van De Schillenhut voor het eerst je trekschuit pakken en aanmeren bij aan Mauritskade 1. Maar met bakfiets, skelter, te paard, stalen ros, skippybal of benenwagen ben je ook van harte welkom uiteraard.

Daar bij dat kleine cafe aan de Amstelhaven kunnen gerstenat liefhebbers vervolgens heerlijk inpilsen op het terras in de zon. Ook wijn is er te krijgen, evenals vodka en andere (alcoholische) versnaperingen, dus voor ieder wat wils. Tot om 23.00 de deuren open gaan voor de 200 ruige zeebonken en noeste ravers die naar binnen zullen duiken om tot 05.00 op de schillige klanken van wild schuimend talent rond te springen!

Want de mallotige matrozen Mans & Robbertsen, Bof & Rooie Hond, Nice Guy Eddy en Terry Toner staan voor je klaar om je een woeste zee Levitra van muzikale noten voor te schotelen. Want de Schillenhut staat sinds 2006 voor nieuw talent! En dat in combinatie met ongecompliceerde gezelligheid, intimiteit en originele locaties waar slechts één maal een feest wordt gegeven én die ergens onder te vinden zijn. Dat kon een kerk zijn, de Bijenkorf, Paradiso of het ruim van een sleepboot in Noord. En alhoewel Terry geen talent meer is maar een doorgewinterde technoheld is hij steeds minder op underground feestjes te vinden. Dus een puike reden om hem op dit intieme samenzijn te zien en vooral horen afsluiten!

Er is geen voorverkoop, en aan de deur ben je je slechts 10 ronde eurootjes kwijt. De timetable is ook bekend:

23.00 – 01.00 Bof & Rooie Hond
01.00 – 02.30 Mans & Robbersten
02.30 – 03.30 Nice Guy Eddy
03.30 – 05.00 Terry Toner

“De avondzon valt over straten en pleinen
De gouden zon zakt in de stad
En mensen die moe in hun huizen verdwijnen
Ze hebben de dag weer gehad
De neonreclame die knipoogt langs ramen
De zon zakt weg achter de huizen op straat
De stad lijkt gestorven, toch klinkt er housemuziek
Uit een deur die nog wijd open staat”

De Schillenhut – Daar in dat kleine cafe aan de haven
Zaterdag 29 mei 2010
Amstelhaven, Mauritskade 1, Amsterdam
Tijd: 23.00 – 05.00
Prijs: 10,- aan de deur (geen voorverkoop!)
Muziekstijlen: breakbeat, classics, deephouse, disco, electro, funk, house, minimal, progressive, techhouse, tribal house
www.deschillenhut.nl
www.facebook.com/reqs.php#!/event.php?eid=120027451350949&ref=ts
www.deschillenhut.hyves.nl

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2023 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?