Hier dan het 1001ste Golden Spoon bericht…. En wat voor één 🙂

———–

Jeauw, we zitten lekker in de flow..
Na de aankondiging van ons feest op Koninginnedag kunnen we jullie alweer met het tweede wapenfeit voor 2010 verblijden. Op zaterdag 12 juni gaan we namelijk ons eerste festival organiseren: GZG Zomerpark 2010!

Zomerpark 2010: van park naar festival

Net als vorig jaar vieren we op Zomerpark niet veel meer dan dat het is zomer is en dat we met een beetje mazzel kunnen dansen in het zonnetje. Dit jaar hebben we alleen voor een heeel andere opzet gekozen. Want waar het Zomerpark vorig jaar nog best klein was en uitblonk door een gemoedelijk zondagssfeertje willen we dit jaar echt gigantisch gaan uitpakken. Belangrijkste reden hiervoor is eigenlijk dat we nu een supervette nieuwe locatie hebben. We zitten namelijk niet meer in de achtertuin van een Turkse bruiloft (wel echt onvergetelijk) maar hebben een hele toffe plek op de NDSM weten te fixen. We willen al langer een festival geven en nadat we deze plek onder ogen kregen wisten het zeker: dit wordt de locatie voor het allereerste GZG festival. Eindelijk!

Één dag, één stage, één festival

Maar ja, wat maakt dan een GZG festival? Het wordt onze eerste keer dus we hebben eens goed nagedacht over hoe dit er dan uit zou moeten zien. Om te beginnen is het overdag, buiten en is het een stuk groter dan vorig jaar. Groot verschil ook is dat het dit jaar op zaterdag is wat het voor ons gevoel toch wat feestelijker maakt dan de gemoedelijkheid van de zondag. En die feestelijkheid is voor ons toch wel echt het allerbelangrijkst aan het Zomerpark anno 2010: festival als overtreffende trap van feest als het ware.. met een supervette stage en veel decor. En een dikke line-up.

Maar goed, een groter feest maakt nog geen GZG festival. Daarom hebben we er wel gewoon voor gekozen om één podium te hebben en zullen we alles zo in te richten om het festival tot één geheel te maken (denk booth 5 jaar GZG, denk containers). Sowieso denken we dat festivals veel vetter kunnen zijn als je niet bezig hoeft te zijn met wat je misschien mist. Gewoon één dag, één stage en één festival. Eigenlijk zoals altijd.. maar dan vetter. Gruwelijk!

Ok, genoeg geluld. Zaterdag 12 juni barst ‘ie los. We hopen jullie er allemaal te zien, want dat maakt natuurlijk pas écht een GZG festival 😉

High five!
de Gasten
P.S. De kaartverkoop begint op 14 april op onze site.

** Line-up // Danilo Vigorito // Mike Ravelli // Der Dritte Raum (Live) // Michel de Hey // Erin & Lucatone // De Man Zonder Schaduw // **.

GZG Zomerpark 2010
Kaarten: 25 E op GZG website, 30 E aan de deur
Tijd: Zaterdag 12 juni 2010, 11:00 – 22:00 uur.
Waar: NDSM terrein.

GZG Media
Muziek @ http://soundcloud.com/gzgamsterdam
Video @ http://www.youtube.com/gzgamsterdam
Info @ http://www.gzgamsterdam.nl/

3 Reacties
  1. Berand 14 jaar geleden

    Had het al van Sytze gehoord… Hele kut voor mij, want ben dan in Italië

  2. smokum 14 jaar geleden

    Klinkt een stuk beter dan dat “Air”verhaal.

  3. Het Beest 14 jaar geleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?