Speciaal voor Migili!!!

Frank & Nick present: Reunie 2009

 

Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit ook als je huisarrest had… De feesten in het aloude Stadscafé, welke Haarlemse twintiger en dertiger is er niet groot mee geworden? Na ruim 10 jaar vindt op vrijdag 6 november 2009 dan eindelijk de reünie van de beruchte Haarlemse feesten plaats! Trek je strakke levi’s broek en dito bloesje of naveltruitje van weleer aan, neem een slok passoa en pisang ambon en spring op je fiets naar het Patronaat!

 

Niet alleen in het Stadscafé maar later ook in de Tetterode hal, The Cogull/Pandora’s Box, The Sound, Club Lounge Stalker én het oude Patronaat ging het elke editie weer compleet los. Hokjes bestonden niet op deze avond, Anouk, Vengaboys, Dune en dj Jean & Peran gingen hand in hand. Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd’s. Alles kon, als het maar feest was. En elke keer een verrassing, zoals een danskooi, film kijken in de achterzaal, de strippende kerstvrouw, gratis knipbeurt op het podium, een optreden van een piepjonge Alain Clark, live het WK kijken op groot scherm, guest dj’s als Jurgen (Better of Alone) en Mark van Dale (Waterverve), een natte editie in zwembad Groenendaal…Of de editie met de Veronica Drive In Show? Elke scholier van het Mendel College, Sancta Maria, Hageveld, Kennemer en Stedelijk die van een feestje hield was erbij en werd er stronken!

 

Foto’s, muziek en video’s van deze geweldige tijd zijn nu te vinden op www.frankennick.hyves.nl. Check of je erbij staat, zie de oude flyers opnieuw en vergeet niet de nummers toe te voegen die je zeker wilt horen 6 november! Ken je meer oude vrienden die er zeker bij moeten zijn? Laat ze lid worden van de hyve en bekenden spotten op de foto’s zodat t nog meer gaat leven en de reünie net zo gaaf wordt als de feesten van toen.

 

Frank & Nick present: Reunie 2009

Vrijdag 6 november 2009

Patronaat, Zijlsingel, Haarlem

23.00 – 04.00

Muziek: 90’s Stadscafe klassiekers

Leeftijd: 21+

Voorverkoop 8,- euro via www.patronaat.nl

Deurverkoop (mits voorradig): 10,-

www.frankennick.hyves.nl

1 Reactie
  1. van het Kutste 15 jaar geleden

    kan dit weg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?