10 Reacties
 1. Rodock 15 jaar geleden

  yyyeeeeees! yeeeeeessss! Yeeeeeeeessssssss!

 2. Berand 15 jaar geleden

  Opckers niet boi

 3. Pels 15 jaar geleden

  Dá Baai!!

 4. Fricandeaudelijk 15 jaar geleden

  Deaudelijk dit 🙁

  30 juli CREAM IBIZA

  +Paul Van Dyk
  +Sasha
  +Hernan Cattaneo

  Fricandeaudelijk wil hier wel heeeeeeene

 5. UDC-crewmember Ed 15 jaar geleden

  Dat mag van UDC! Release Yourself & each other!

 6. smkm 15 jaar geleden

  jij de kaarten ,
  ik het weer.

 7. Peter Piemelpus 15 jaar geleden

  Nieboi, wel naar Awakenings festival en Lowlands. Ja toch.

 8. Fricandeaudelijk 15 jaar geleden

  Fricandeaudelijk wil ook wel naar awakenings

 9. Fricandeaudelijk 15 jaar geleden

  Awakenings festival 2009
  Dinsdag 31 maart maakt Monumental Productions de line up van Awakenings festival bekend

 10. Eggie J. Weber 15 jaar geleden

  Music brings people together. Een cliche uitspraak van mensen die zich voordoen als een welwillend persoon. Maar ook een uitspraak van oude componisten die ergens in geloofden. Ik ben het er wel mee eens. Ik ben het er ook niet mee eens. Muziek moet mensen samenbrengen. Muziek moet mensen uit elkaar houden.

  Niet alle Duitsers zijn nazi’s. Niet alle Moslims zijn terroristen. Surinamers zijn niet allemaal werkloos en aan de sos, je hebt ook sos snuivende Surinamers die werken. We mogen niet denken dat alle Marokkanen leven door te stelen, er zijn ook Marokkanen die geld verdienen met hasj dealen. Niet alle Turken stinken, sommige Turken hebben wel geld voor deo. Generaliseren mag niet. Echter, er is een ding waar we het allemaal over eens zijn : nopisdope bezoekend nederland, sneakerzpubliek en dj chuckie liefhebbers . Je weet wel over welk soort mensen ik het heb. Het feit dat je nu al aan een ‘soort’ mensen denkt, zegt al genoeg! We praten over het uitschot van de maatschappij. Jij dacht het, ik zeg het. En dat mag ook gewoon hoor.. er is geen sprake van subjectiviteit. Uitschot is het!

  Mensen mogen best bijelkaar komen. Maar breng mensen niet samen met uitschot. Een goed initiatief was om feesten te organiseren met een tech stage en een psy stage. Ik heb er hele goede verhalen over gehoord en heb er ook absoluut geen moeite mee. Daarentegen wist ik echt niet wat me overkwam toen ik vorige maand de line up van nopeisdope zag. Ze hadden een “new revolution area” met o.a. Bart Skils, Michel de Hey en Shinedoe. Achter Bart had ik het nooit gezocht, van Michel hadden we het allemaal wel een beetje verwacht. Maar Shinedoe dan? Shinedoe neemt een fucking boeking van nopeisdope aan?! Ik kon er niet langer dan een week bij stil blijven staan en moest ook gewoon door met mijn leven. Uiteindelijk heb ik een therapeut opgezocht die mij erbij hielp om het allemaal maar te vergeten.

  Het leek na enige tijd wel de goede kant op te gaan totdat ik de line up van dirty dutch tegen kwam: ook Steve Rachmad en Secret Cinema hebben hun ziel verkocht aan uitschot!! Weer een gevalletje therapeut zou je zeggen. Maar helaas zit dat er niet meer in: Agis vergoedt namelijk maar twee consulten per jaar. Daarom wil ik jullie allemaal vragen om geld in te zamelen. Nee, niet om mijn therapeut te betalen.. we hebben kaartjes nodig! Kaartjes voor Dirty Dutch! Ik wil aan elke ingang van de techno stage minimaal twee mensen hebben. Iedereen van ons zal gewapend zijn. Houd de dirty dutch bezoekers op afstand. Komen ze toch naar binnen, aarzel dan niet en gebruik je geweer. Het is je plicht om ze af te schieten. In het hoofd. Zorg ervoor dat ze er niet levend uitkomen of je bent medeplichtig. Dood moeten ze. Verbrand de platen van de aanwezige artiesten. Ze hebben het recht niet om deze in hun bezit te hebben. Voel je vooral niet schuldig en twijfel niet. Vergeet niet dat het om uitschot gaat. Uitschot is uitschot omdat de mensheid het als uitschot ziet. Een mens wilt geen uitschot. Je verricht slechts een goede daad wanneer je ze neerknalt.

  Ik weet dat jullie het allemaal met me eens zijn dus ik hoop ook echt dat jullie de ernst hiervan inzien. Als, wij, technoliefhebbers een etniciteit zouden vormen.. dan was ik een racist! Dus, uitschot alsjeblieft, blijf met je smerige poten van de techno scene af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?