Psst… Extrema Outdoor-kaartjes?

Het zal je niet ontgaan zijn: aanstaande zondag begint de officiële Early Bird-voorverkoop voor Extrema Outdoor 2009.

Maar… psst… tegen niemand zeggen. Omdat je bij de Extrema Community zit, trekken we je graag voor. Houd daarom je mailbox in de gaten, want we sturen je morgen een exclusieve link, zodat je als eerste de Limited Edition Early Bird Tickets kan bemachtigen. Bijna tweeënhalve dag voordat de officiële Early Bird-voorverkoop start. Extrema’s jaarthema is niet voor niets ‘Give’!
Alleen de vroege vogels die hun tickets nu al aanschaffen krijgen een Early Bird-pakket ter waarde van €25,95 met daarin allereerst een exclusieve, vernieuwde Extrema Outdoor-tas! Daarbij worden die Early Bird’ers in stijl ontvangen op het festival, want deze zullen worden verwelkomd in Ricco’s Village om daar in mediterrane sferen met hun gratis dikke Sangria-cocktail de festivaldag top te beginnen!

Ook verloot organisatie Extrema onder de vroege beslissers maar liefst 100 reizen voor 2 personen naar Solar Weekend 2009! Tickets voor de Extrema Outdoor Early Bird-actie kosten €57,50 per stuk en er zijn er in totaal maar 3000 beschikbaar.

Het jaarthema van Extrema in 2009 is ‘GIVE’. Vandaar dat de organisatie naast het geven van bovengenoemde cadeaus ook €1,- per verkochte Early Bird-ticket schenkt aan een project dat kansarme jongeren ondersteunt. Extrema overweegt verschillende projecten, maar zo’n beslissing maak je natuurlijk samen! Daarom nodigt Extrema iedereen met geschikte suggesties hiervoor uit om deze te mailen naar de dance-promotor via give@extrema.nl.

De voorverkoop van Extrema Outdoor 2009 wordt ook dit jaar verzorgd door Timoco. Online geschiedt dat via Extrema-outdoor.com en ook zijn er weer Timoco-kaarten te verkrijgen via alle BelCompany-filialen in Nederland. Extrema benadrukt het feit dat er nu al malafide ticketaanbieders op de online markt zijn en waarschuwt voor valse en doorgaans veel te dure kaarten!

2009 staat voor de organisatie in het teken van het jaarthema ‘GIVE’. Extrema wil hiermee mensen bewegen om meer te geven; aan elkaar, om elkaar. Het is geen nieuws dat er in de westerse wereld een enorm toenemende focus op materialisme heerst, maar volgens Extrema is het tijd om dat zwaartepunt te verschuiven en mensen te laten inzien dat er juist weer meer met elkaar in plaats van naast elkaar zou moeten worden geleefd. Pas dan ontstaan er de mooiste dingen.

Let op! Vorig jaar zijn er zonder een soortgelijke actie de eerste voorverkoopdag al 2307 verkocht voor Extrema Outdoor! De officiële Extrema Outdoor Early Bird Actie start zaterdagnacht om 0:00 uur.

Overigens zal ook Extrema’s zomerfestival Solar Weekend 2009 dit jaar voor het eerst een Early Bird Actie beleven en deze gaat vanaf 1 april 2009 los!

EXTREMA OUTDOOR
18 juli 2009
10:00-23:15
Recreatiestrand Aquabest, Best (bij Eindhoven)
Early Bird vvk: via Timoco op www.extrema-outdoor.com en BelCompany vanaf zondag 1 februari
Tickets: 57,50 (ex. fee)

12 Reacties
 1. Gierteam 15 jaar geleden

  dat wordt Gieren!!!

 2. NellePelle 15 jaar geleden

  Altijd ver weg! EXTREMA!!!

 3. barand 15 jaar geleden

  Extreem ver weg, maar wel Keigaaf!
  houdoe!

 4. Peter Piemelpus 15 jaar geleden

  Ik ben niet zo’n vroege vogel en ik hoef ook geen tas en rot op met je sangria.

 5. smokum 15 jaar geleden

  Xtreme zero tolerance out door , zelfs een stickie is daar verboten,
  niet dabei dus…

 6. NellePelle 15 jaar geleden

  Smokum, it’s all about housemusic, not the drugs…

 7. Gierteam 15 jaar geleden

  Als dat zo is zal het gierteam niet aanwezig zijn

 8. Japie 15 jaar geleden

  Ik ben er iig sowieso weer bij (kaarten reeds binnen). Vorig jaar, het jaar daarvoor en het jaar dáárvoor waren steengoed (Op welk festival hoor je Sascha, John Digweed, Deep Shit en Hernan nou draaien? Extrema dus!)… Dit jaar denk ik hotelletje sjeffen in de buurt….

 9. Gierteam 15 jaar geleden

  Het Gierteam wenst Japie veel plezier toe

 10. Gina 8 jaar geleden

  Thanks for sharing. Your post is a useful cointiburnot.

 11. Du coup, je sais plus où te répondre, Magali…L’échelle ? Oui, bien sûr ! Mais Gustave souffrait du vertige des auteurs (qu’on n’appelait pas encore comme ça à l’époque : il faudra attendre le 21ème siècle pour qu’un chercheur étudie ce mal de manière enfin rigoureuse).

 12. http://www./ 8 jaar geleden

  Well maybe WTF month needs to either get a name change or that different manga to be selected ^^;Maybe it can be called “Not WTF month”, so that either the works are WTF inducing and they go “AHHH! They tricked me!” or if they aren’t anywhere near WTF, they go “Oh … they were right!”Either way win-win X3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?