leuk feestje van de jongens van Link2Party
… Ik kan uitnodigingen regelen… lees bij extra info wat ze te zeggen hebben.


THE OFFICIAL LINK2POOL PARTY! De liefde voor het eiland is en blijkt groter dan dat onszelf af en toe kunnen voorstellen en daarom vonden wij het dit jaar wel eens tijd worden voor ons eerste echte feest en jawel…OP IBIZA!

Met een prachtig uitzicht over de baai van San Antonio en San José zullen op dinsdag 29 juli 2008 de lekkerste, zwoelste en warmste Ibiza sounds over het zwembad neerdwalen op jullie bruin getinte huid! In onze villa ‘Cana Olga’ komen (speciaal uit Nederland) Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Jordi Galano en Mr. Vip! overgevlogen om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Met een cocktail in je linkerhand, een hapje in je rechterhand, je benen spartelend in het zwembad en de rest van je lichaam heerlijk dansend langs ons grote 10 x 5 meter zwembad in Romeinse style! De villa ‘Cana Olga’ is gevestigd in het kleine, historische stadje San José op het partyeiland Ibiza, ongeveer 20 minuten buiten het centrum van Ibiza. Wie had ooit gedacht dat we daar een feest gingen geven?! Voor het derde achtereenvolgende jaar hebben we deze fantastische villa, die geheel in Mexicaanse stijl is ingericht, in ons bezit en dit beloofd dan ook een uiterst memorabele dag te worden!

We beginnen om 14:00 uur, want dan is de zon volop aan het schijnen en zullen de eerste tunes al over de berg dwarrelen! Langzaam zullen de DJ’s het tempo opvoeren en het hoogtepunt van de avond wordt natuurlijk de zonsondergang! Met een prachtig uitzicht op zee zul je deze vanaf het terras heel goed kunnen zien! De hele dag zullen er hapjes voor je klaarstaan met ‘s avonds een BBQ en uiteraard hebben we met onze 2 linkerhanden een buitenbarretje geknutseld (vanzelfsprekend is het toegestaan om deze op spontane wijze zelf aan te vullen 😉 Er zijn lichtbedjes, dus mocht je even willen zonnen, dan is dit natuurlijk geen probleem! Vergeet in ieder geval je handdoek, zonnebrand zwembroek en/of bikini niet!

LET OP!
Zit je al op Ibiza? Wil je komen? Stuur dan ZO SNEL MOGELIJK EEN E-MAIL want de toegang is alleen op uitnodiging! Wij raden iedereen aan om even een mailtje te sturen dat je komt, je krijgt dan ook een mail van ons terug dat je komst is bevestigd (of niet :-P) en tevens krijg je dan het adres van de villa toegestuurd met routebeschrijving. Kom met de taxi want er is zijn GEEN parkeerplekken!

SO…IN CASE YOU ARE INVITED…SEE YOU ON IBIZA!!!! 😉

BIG LOVE!

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?