Lekker in het amsterdamse bos… Eerst s’sochtends Housekweek, en halverwege de middag een paar uur Dubfire van Deep Dish en daarna de hele avond Sven Vath…
lees het hele verhaal bij extra info

kosten 25€Partyscene onthulde pas al dat Sven op dit festival en op Lowlands staat deze zomer en nu brengen we je exclusief als eerste meer informatie over A day at the park. Want net als op 15 juli 2000 bij New Frontier staan Sven Väth en Deep Dish op 14 juni weer in het Amsterdamse Bos, wat dan in het teken staat van een nieuw open air dance concert met de veelomvattende naam ‘A day at the park’.

Op de open plek in het bos, dichtbij het Wagener stadion, klinken van 11.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds de vrolijke klanken van house, techhouse en melodieuze techno. Uniek aan ‘A day at the park’ is de concertbeleving van het evenement. Er komt één grote stage waar drie spraakmakende acts en een support act de muzikale invulling van een zomerse dag in het park verzorgen. Rond het middaguur wordt het spits afgebeten door het befaamde duo Housequake, bestaande uit DJ’s Roog en Erick E. In de namiddag staat Deep Dish frontman Dubfire geprogrammeerd en wanneer de zon achter de bomen verdwijnt is het aan de sfeermaker bij uitstek Sven Väth om ‘A day at the park’ van een passend slotakkoord te voorzien in de sprookjesachtige ambiance van het bos.

Picknick en Oud-Hollandsche attracties

‘A day at the park’ is veel meer dan enkel een happening voor de bezoeker die voor de muziek komt. Het terrein wordt ingericht met theater, Oud-Hollandsche kermisattracties en vele bij het Amsterdamse Bos passende festivalacts. Bovendien is er over het gehele terrein de mogelijkheid om een ouderwetse picknick te houden met vrienden en vriendinnen. Bij de aankleding van het terrein wordt zoveel mogelijk gekeken naar de omliggende natuur, zelfs het immense podium krijgt een organisch karakter. De beleving van een dag in het park staat bij de organisatie dus centraal. Maar met de muziek zit het ook zeker goed. Met Sven Väth, Dubfire en Housequake heeft de organisatie drie zeer gewilde artiesten weten te contracteren waar zelfs de grootste festivals voor in de rij staan. Zij krijgen alle tijd om het publiek mee te nemen op hun muzikale reis door het bos.

Housequake

Het duo Housequake treedt alleen op bij zeer bijzondere gelegenheden. Met hun jarenlange ervaring weten Roog en Erick E. als geen ander wat er gedraaid behoort te worden op een zomerse middag om het feestgevoel te doen ontspringen. Met een set van maar liefst drie uur is kwaliteit gegarandeerd.

Dubfire

Ook van de Amerikaan Dubfire verwacht de organisatie veel. Als lid van het illustere duo Deep Dish is Dubfire zonder twijfel een van de allerbelangrijkste producers ter wereld op dancegebied. Zo werd hij gevraagd door onder andere Madonna, Depeche Mode en zelfs de Rolling Stones om hun nummers te bewerken voor de dansvloer. Als solo-artiest reist Dubfire van Buenos Aires tot Bangkok. En nu dus naar Amsterdam waar hij de muzikale brug vormt tussen de zomerse sound van Housequake en de opzwepende technobeats van de slotact.

Sven Väth

Sven Väth is zonder twijfel de meest invloedrijke techno-DJ ter wereld. Hij trad al vele malen op in Amsterdam en stond zowel in de Amsterdam ArenA op de eerste editie van Sensation, als in de nieuwe locatie The Sand waar zijn Cocoon feesten met groot succes gehouden worden. Dat de eigenaar van het Cocoon-imperium weet hoe je een goed festival tot zijn eind moet brengen bewijst ‘Der Meister’ elke zomer weer op talloze internationale festivals.

Hoe, wat en waar?

Achter de organisatie van ‘A day at the park’ gaan twee organisaties schuil die hun sporen in de dance ruimschoots hebben verdiend. Zo is Alda Events verantwoordelijk voor Armin Only in de Utrechtse Jaarbeurs en organiseert Evotions/Hihat de succesvolle Cocoon feesten in Nederland. Om alles in goede banen te leiden heeft de organisatie in samenwerking met de gemeente Amstelveen en het Amsterdamse Bos een uitgebreid verkeersplan opgesteld.

Kaarten

Om het vriendelijke karakter van ‘A day at the park’ te onderstrepen heeft de organisatie besloten de kaartprijs zo laag mogelijk te houden. Entreekaarten kosten slechts 25 euro ex fee en zijn verkrijgbaar bij alle filialen van TicketBox en Free Recordshop. Online verkoop gebeurt via www.timoco.nl. Mocht ‘ A day at the park’ niet uitverkopen dan zijn op de dag zelf nog kaarten aan de poort verkrijgbaar voor 35 euro.

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?