Koninginnedag 2008! Na een paar jaar stilte kan er dit jaar op Koninginnedag weer worden gefeest in de Europarking Amsterdam. De Gasten Zonder Grenzen (GZG) hebben de parkeerplaats van 12:00 – 21:00 tot hun beschikking onder het motto ‘Meet her at the Parking Lot’.
De Europarking: voor de meeste Amsterdammers is dit gewoon een parkeerplaats op de Marnixstraat in Amsterdam, maar voor sommigen heeft De Europarking een heel andere betekenis. Namelijk die van een legendarische underground rave-locatie, waar in het verleden een aantal waanzinnige feesten zijn gegeven op Koninginnedag. Voor die mensen is er goed nieuws, want na een paar jaar stilte organiseren de Amsterdamse Gasten Zonder Grenzen (GZG) er dit jaar weer een onvervalst Koninginnedagfeest.
En daarvoor is de locatie dan ook wel echt ideaal. Onder een parkeerplaats, in de open lucht en aan het water. Precies de setting die past bij het gevoel van vrijheid dat kenmerkend is voor het jaarlijkse volksfeest. Want waar je normaalgesproken beperkt bent tot de gebruikelijke clubs of festivals, kun je op Koninginnedag genieten van het ultieme gevoel van vrijheid: dansen op straat. Of in dit geval, onder een parkeerplaats. Helemaal in stijl is het feest natuurlijk gratis, maar is er wel gezorgd voor een barretje.
De stereo gaat om 12:00 uur vol open, met achter de draaitafels een aantal toppers uit de GZG-stal. De vaste GZG DJ’s Mike Ravelli en De Man Zonder Schaduw staan op het programma, en daarbij zal er een liveoptreden worden gegeven door Arjuna Schiks (All is One). En om het feest helemaal compleet te maken zijn de GZG-iconen Djoker Daan en Haito ook uitgenodigd om de mooiste dag van het jaar in Amsterdam te komen vieren. En hoewel dit voor het eerst is dat GZG een feest op Koninginnedag geeft, komt het wel heel dicht bij de oorsprong van de organisatie. Namelijk lekker feestvieren op straat. Lang leve de Koningin!

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?