Voor eenieder die groot fan is van Steven Segal, Chuck Norris en kornuiten. Wordt nu lid van de Vrienden van David Hasselhoff!

Want:

David Hasselhoff a.k.a. Mitch Buchannon a.ka. Micheal Knight, acteur, zanger, overtuigd gelovige, schrijver van boeken en brenger van de Wereldvrede. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk of even naar zijn mooie poster in mijn huiskamer kijk. Soms kan ik de drang niet weerstaan om zijn lp’s te draaien en op te gaan in zijn prachtige, harmonieuse stemgeluid. Zijn goed gevormd lichaam en zwart glanzende haardos brengen mij dagelijks in een staat van euforie. DAT, dames en heren, heeft mij ervan overtuigd deze Hyve voor jullie op te zetten, zodat wij samen het zuivere "Hoff gevoel" met elkaar delen kunnen.

Wordt ook lid en steun de wereldvrede! http://welovethehoffman.hyves.nl

6 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?