Zijn er nog mensen met flyers???

Hieronder laatste nieuws…

Inderdaad, Manifesto staat weer voor de deur!
Heel uitgaand Nederland is in rep en roer. Kostuumverhuur Gerritsen draait overuren.
Kaarten kunnen alleen gekocht worden met een Manifesto flyer en wel 4 kaarten voor 1 flyer.
Deze flyer zal binnenkort bij jou op de mat vallen, als je op onze mailinglijst staan. Op dit moment worden er geen nieuwe namen meer aan deze lijst toegevoegd!
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Meubel Stukken dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
De gastenlijst voor Manifesto 2007 is inmiddels vol.

Manifesto! is een van de diamanten in de kroon van Meubel Stukken. Het jaarlijkse sociaal geëngageerde en maatschappij kritische bacchanaal wordt samen met Wink!, de super atmosfeer architecten uit Utrecht georganiseerd en vindt altijd op 27 december in de Amsterdamse poptempel Paradiso plaats. Het is een feest zoals nergens ter wereld wordt gegeven, uniek in zijn soort. Elk jaar beweegt Manifesto zich rond een thema dat het jaar ervoor de gemoederen heeft doen opschudden. Thema’s zoals terrorisme, tolerantie en verbroedering, conservatisme en normen en waarden zorgen voor programmering, decors en dresscodes die behalve uitbundig ook aanzetten tot nadenken. Maar Manifesto! is vooral een zeer kleurrijk over-de-top spektakel waarbij menige bezoeker menig maal op het verkeerde been wordt gezet en waarbij het dak er talloze malen vanaf gaat. Manifesto is het duurste feest dat Meubel Stukken ooit gegeven heeft, kaarten kosten nu ongeveer € 65.-, kaarten bemachtigen is een bijkans onmogelijke zaak, je moet in het bezit zijn van de juiste paperassen wil je op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats eventueel aan die fel begeerde kaarten kunnen komen. Aan Manifesto! werken honderden ontwerpers, acteurs, muzikanten, dj’s, schrijvers, stuntmannen, mode ontwerpers, decor bouwers, modellen, stylisten, haar en make up artiesten, acrobaten, dompteurs, koorzangers, dichters en nog vele anderen mee.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?