Na bijna vier maanden onafgebroken op zoek te zijn geweest naar nieuwe locaties, hebben we eindelijk onze droomlocatie gevonden: het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. En zo komen we op zondag 9 december, precies een half jaar na onze laatste Club GZG, eindelijk terug met een echte GZG-rave: het GZG Matinée!

GZG Matinée?
Matinée is voor ons een logische volgende stap na de afgelopen serie Club GZG’s. Na met Club GZG een serie behoorlijk rauwe raves te hebben gevierd, zal het bij Matinée nog een stuk grootser en bombastischer worden, zonder overigens ook maar iets in te leveren op housebeleving en intimiteit.

Het feest vind plaats in een oogverblindend Amsterdams volkstheater uit de jaren ’30, en zal in alles een op-en-top GZG housefeest worden. De zaal heeft een enorme capaciteit (700 man), en een echt adembenemende uitstraling. Daarnaast heeft de zaal een totaal over-de-top groot megalomaan podium, dat op de dag zelf bevolkt zal worden door één grote dampende smeltkroes van DJ’s en ravers. Het feest begint om 13.00, en duurt tot ’s avonds 22.00.

Waarom zondag?
We liepen al ruim een jaar rond met het idee om GZG zondagmiddagfeesten te geven. Enerzijds omdat wij altijd groot voorstander zijn geweest van overdag feesten (zoals insiders ook wel weten J), en anderzijds omdat een goed feest op zondag betekent dat de hele Amsterdamse housescene kan aanschuiven – er is namelijk weinig anders te doen zondag overdag op housegebied. De bedoeling is om van Matinée uiteindelijk een bont spektakelstuk te maken – een verzamelpunt voor alles en iedereen die zin heeft in een goed feestje – om zo samen van onze zondag een absoluut gestoord hoogtepunt te maken.

Het Zonnehuis?
Toen we voor het eerst in het Zonnehuis kwamen, wisten we direct dat dit hiervoor de ultieme plek is. Het Zonnehuis is een enorme theaterzaal uit de jaren ’30, en ziet er qua stijl uit als een kruising tussen Moulin Rouge (vanwege al het rode pluche en het enorme podium), de ITW (één grote volle superzaal) en ons oud vertrouwd moederschip MS Blommendal (overal hoogteverschillen en trappetjes). Een locatie die lijkt alsof ‘ie op maat gemaakt is voor een mega-GZG-rave. Het Zonnehuis is tot nu toe alleen gebruikt voor optredens en theater, maar daar gaan wij dus met een dikke rave verandering in brengen.

En zoals altijd blijken we het geluk weer aan onze zijde te hebben gehad, want de beide beheerders blijken housers te zijn – waarvan de mannelijke versie zelfs bij onze nieuwbakken vrienden van Q-Dance bleek te werken! Na een aantal keer overleggen hebben we de ideale omstandigheden weten te creeëren voor een superfeest (100% controle over de invulling, alle ruimtes tot onze beschikking, we mogen eigen geluid neerzetten en, most important, we krijgen veeeel uren). VET!

Dus, lieve, hooggeëerde vrienden van GZG, bij deze willen we jullie graag uitnodigen om met ons op 9 december de allereerste editie van GZG Matinée te vieren. Het is dan welgeteld een half jaar sinds het eindfeest op de Blommendal, en we staan dan ook bijna te trillen van verlangen om weer een feest te geven. Zondag 9 december is het dan eindelijk zover, we hopen jullie er allemaal te zien!

High five,

Jullie enige echte eigen Gasten Zonder Grenzen!

GZG Matinée

Zondag 9 december, 13:00 – 22:00

Het Zonnehuis, Zonneplein 30, Amsterdam Noord (10 minuten fietsen vanaf de NDSM pont)

VVK € 12, DEUR € 15

Kaarten (vanaf 12 november) bij: Outland Records – Zeedijk 22, Amsterdam
Twist & Shout – Oude Gracht 70, Utrecht
Trancentral – Kruisweg 40, Haarlem

Links:
www.gastenzondergrenzen.nl
http://partyflock.nl/party/108096:GZG_Matinee.html

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?