Het Goldenspoon Pageview Leger groeit! Vandaag begroet onze achterban de 30.000ste pageviewer.

En het extragoede nieuws: het is een VROUW, zo heeft onze Japert via speciale IP-profiling weten uit te zoeken. De orkaan die Goldenspoon heet groeit nog dagelijks in kracht. En mensen uit alle lagen van de bevolking sluiten zich aan. Lieden die beweren dat het hier een rechtse onderbuikklup voor male chauvinist pigs is, praten peop. Iedereen is welkom. Zo heeft de Goldenspoon Holding inmiddels joodse, negroïde, marokkaanse en homofiele bezoekers. Dus als er iemand de maatschappij is, dan zijn wij dat wel.

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?