Bellisimo

Het belooft zondag 29 juli a.s. een aardige dag te worden.
Met wat zon, prima temperatuurtje en een geringe neerslag kans.

Goeie timing dus van onze "vrienden" van Strand-Zuig.
Want ze hebben op deze dag een feesie voor ons gepland.

Het begint rond een uurtje of 17:00 en is thematisch van opzet:

een sherry feesie

wellicht niet het lekkerste drankie, maar aangezien het openings feest van 3 juni j.l. toch wel gezien mag worden als een van de betere stadse strand feestjes van dit jaar tot nu toe, is het de moeite waard om ff te gaan loeren.
Met de boot uiteraard !

Strand-Zuig

bericht geplaatst door: smokum (uiteraard)

Lees verder bij : extra info

Bellissimo @ Strand Zuid
Genre: Dance
zo 29 jul ’07
18:00u. Bellissimo @ Strand Zuid – Melly Mel, Hitmeister D, Miss Sugaware, Jay-B, Goodgrip, Andy Callister en MC VI. O
Strand Zuid, Amsterdam House/Clubhouse
Voorprogramma:
special act bij Chocolate Puma

Deze zomer staat in het teken van de festivals en strand feesten. De ene is leuker dan de andere maar het blijft veelal een heel stuk rijden voordat je eindelijk aan het strand bent. Strand Zuid is een unieke lokatie in onze mooie hoofdstad en Bellissimo zal deze helemaal op z’n kop zetten.Dus niet ver rijden maar wel met je blote voeten op het strand in het midden van de stad!

Vanaf 18.00 kan je genieten van onze Top dj’s; Melly Mel, Hitmeister D, Miss Sugaware, Jay-B, Goodgrip, Andy Callister en hosted door MC VI. Om dit strandfeest net dat extra’s te geven zal ook Chocolate Puma, bekend van de hit “always and forever”, een toontje meezingen.

Tijdens deze laatste zondag van juli kun je een hoop verwachten. Bellisimo zal dan ook Circle of Trust presenteren. Zij zullen op hun beurt op een prachtige manier hun collectie tonen in de week van de nu al beruchte Amsterdam Fashion week. Deze vindt plaats van 21 juli tot en met 30 juli.

”Circle of Trust” is een nieuwe lifestyle voor de Nederlandse markt. Alleen verkrijgbaar in de betere Fashion stores en warenhuizen, in o.a. Raak & Maison de Bonneterie te Amsterdam. Zola & Zero Ten in Rotterdam en De Bijenkorf. Circle of Trust brengt skinny jeans en luxery grunge Fashion maar haar visie is helder en bemoedigend.

Proef de sfeer van deze mode week en Bellissimo zorgt voor de beste muziek en mensen. Tussen de Rai en het Beatrixpark vind je Strand Zuid. In de Rai vind op dat zelfde moment de 23e Modefabriek plaats waar maarliefst 15.000 fashion minded mensen aanwezig zullen zijn. Als dit een voorbode is voor deze dag dan mag je dit simpelweg niet missen. Club, disco, classics en meer zullen deze hotspot tot een echte hot spot maken.

Bellissimo zal speciaal voor deze gelegenheid helemaal gratis zijn!!

Bij hetzelfde weer als op Wimbledon zal alles overdekt zijn! Je bent van harte uitgenodigd!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?