http://www.diariodeibiza.es/seccione…ticia=170465 het is alle kranten te lezen The local government has ordered the closing of the discoteque Amnesia (for one month from next Tuesday) and nightclubs Bora Bora and DC10 (one month and two months, respectively, from next Monday) due to complaints lodged between 2005 and 2006 for tolerating the consumption and sale of drugs inside these establishments. Furthermore, each venue has to pay a fine of 6000 euros. The three closure orders are firm and should be executed immediately although they can be appealed. al kopieer ik wel wat er gezegd wordt eerst dacht men aan een rumor dat door de privilige was verzonden maar nu staat het ook in de krant

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?