De Schillenhut #3 – Er bloeit iets bovengronds…

Exact één jaar na de eerste legendarische editie van De Schillenhut op 26 mei 2006 is de tijd aangebroken om voor één keer bovengronds te gaan. Na twee ondergrondse schunnige avondjes, onder de Bijenkorf op de Dam en in de Catacomben onder de Posthoornkerk, gaat de derde editie van -1 naar +1. De nieuwe locatie bevindt zich namelijk wederom in hartje Amsterdam, maar nu op de eerste verdieping in plaats van een schimmige kelder. Maar bovengronds wil niet zeggen commercieel, want in De Kring mogen slechts 199 schillige luitjes worden toegelaten, en ook het Hollands talent is weer vers van de straat afgetrokken. De Schillenhut is dus Back by Dope Demand, komt dat zien komt dat zien!

We stellen het tuig van de richel dat deze avond de muziek gaat verzorgen even aan je voor. David Reinhart bezoekt al jaren zoveel mogelijk underground (after)parties als ‘ie kan. Hierdoor weet deze vermaledijde nachtbraker als geen ander hoe de sfeer en opbouw van een avond neergezet moeten worden. Dit merk je als deze kale schelm zelf achter de decks staat, bijvoorbeeld op het beruchte Palingkraam kelderfeest, de Feiern fuiven in Amsterdam en Frankfurt, tot en met Mysteryland aan toe. Daarom mag deze puike platenridder maar liefst drie uur lang zijn dekselse ding doen.

Daarnaast komt ruige rakker Nice Guy Eddy een live set neerzetten. Deze schobbejak stond eerder dit jaar al te rocken in het Patronaat café in Haarlem en op Punkboy in Sinners. Ook trad hij al op tijdens het Rotterdam Electronic Music Festival (REMF) in november 2006. Dit jaar staan er drie releases op stapel die hij samen met Paul Sparkes van 365mag.com zal uitbrengen. We gaan dus nog veel horen van deze muzikale schavuit!

Voldaan is resident van de Particle for the People feestjes en medeorganisator van Club Fritz. Tevens is deze rekel een nachtdier bij uitstek, net zoals Noeloe. Noeloe draaide al eerder in De Schillenhut en bewees tijdens Punkboy ook al dat deze rare hapsnuiter een zaal eenvoudig naar zijn hand kan zetten. Als deze raddraaiers back 2 back draaien, dan weet je dat deze Schillenhut ook deze keer wederom waardig zal worden afgesloten.

De Schillenhut staat dus voor ongecompliceerde gezelligheid, kleinschaligheid, nieuw talent en ongebruikelijke locaties. De organisatie wil laten zien dat dure/bekende dj’s en geijkte locaties niet nodig zijn voor een puike fuif. Verrassingen zijn er ook altijd, zoals foute en vunzige muziek op de toiletten (The Plees to Be), kleurplaten, gratis zakjes met snoep en andere guitige goodies, speciale gasten en meer van die ongein. Nog één ding: weest op tijd, want de locatie is niet al te groot…

De Schillenhut #3 – Er bloeit iets bovengronds…
Zaterdag 26 mei 2007 | 22.00 – 04.00
Noeloe versus Voldaan (Club Fritz)
Nice Guy Eddy (live/Punkboy)
David Reinhart (Feiern/Palingkraam)
De Kring | Kleine Gartmanplantsoen 7-9
(boven Palladium/Leidseplein) | 1017 RP Amsterdam
Entree: 8,99 (inclusief 2,- lidmaatschap/alleen deurverkoop) www.deschillenhut.nl
www.deschillenhut.hyves.nl www.partyflock.nl/party/92789e_Schillenhut_3.html

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?