Amstelveld is back! Dit jaar óok koninginnenacht in de buitenlucht van hartje Amsterdam!

Koninginnedag 2007 wordt dit jaar weer gevierd op het Amstelveld in Amsterdam! Dit jaar zal Chemistry weer oud en vertrouwt de boel op zijn kop zetten op de leukste dag van het jaar: Queensday. Na twee jaar afwezigheid op het Amstelveld is Chemistry dit jaar weer terug! En wel 2 dagen: bigger and better!

Al jaren is het bekend dat Chemistry haar koninginnedag viert op het Amstelveld. Helaas was het de afgelopen jaren qua vergunningen helaas niet realiseerbaar. Maar om dat goed te maken, staat dit jaar het Amstelveld niet alleen op koninginnedag zélf in het teken van oranje, maar ook de nacht ervoor! Chemistry is blij dat het dit jaar zelfs twee vergunningen heeft kunnen bemachtigen om de meest feestelijke dag en nacht van het jaar onvergetelijk te maken.

Op maandag 30 april kan zoals iedereen gewent is van 11.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur in de avond, ongekend los gaan op de bits en beats van de bekende DJ’s van Chemistry zoals bijvoorbeel bij RUSH.

De avond daarvoor, zondag 29 april, is dit jaar echter nieuw. Voor het eerst kan Chemistry de nacht vóór Q-day al van 19.00 uur tot maar liefst 01.00 uur (!) het Amstelveld sfeervol inpakken tot één groot feestplein. Wat de invulling van deze avond precies gaat worden is nog niet bekend, wat wel zeker is is dat je iets anders kunt verwachten dan de dag erna. Uiteraard zal het met goede (live) muziek te maken en special acts te maken hebben!

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?