Beste Partyganger, The Beatclub 2007 is een feit ! Het oudste dance concept van Nederland is op 10 februari 2007 weer terug. Niet alleen dat, Beatclub initiator Peris jarig en viert dat op The Beatclub 2007 !! What’s happening ?!? Dit kan je hieronder lezen, ben je getriggerd en wil je graag langs komen, doe dan mee met de prijsvraag (onder aan de mail), win 1 x2gastenlijst plekken en check je geluk ! Welcome into the world called The Beatclub ! Wie herinnert ze niet, de eerste Beatclub feesten. Noem ze maar op Duncan Stutterheim ( ID-T), Ivar Moens (Hemkade), Cliff de L’isle (FCA), Gert van Veen (Quazar), Rocco Veenboer (Awakenings), Dennis Luts (TWSTD), etc. Bij hun rijtje eerste feesten met speciale herinneringen staat The Beatclub.Voor de vele oudere jongeren onder ons, en de vele mensen die werkzaam zijn in de Dance Branche, waren deze feesten de eerste ontmoeting met het house virus wat Nederland de komende decennia in zijn greep zou houden. We zijn nu 18 jaar verder…. ……….The Beatclub stond in de begin dagen van de Dance voor pionieren en underground feesten. Anno 2007 valt er weinig meer te pionieren met house en underground is het niet meer. Wat blijft er dan nog wel over….het gevoel ! Een club binnen komen en alles los laten, je laten mee voeren en je laten gaan. Je komt binnen, je hart klopt sneller, de spanning hangt in de lucht….voor welke verrassingen kom ik vanavond weer te staan? Je hangt je jas op en in de verte hoor je de beat bonken….de deuren openen zich en je ziet een dampende mensen massa, dansen en vrolijk in de zaal waar de stroboscopen flikkeren en de rookmachine soms over uren maakt. Uit de boxen komt die hypnotiserende bas, af en toe overstemt door de herkenbare fluitjes die zijn mee genomen…. ………..Welcome in to the World called The Beatclub!….. In navolging van Beatclub 2006 ‘Return Of The Original House Concept organiseren Earth & Art Of Dance THE BEATCLUB 2007 – Houseclassics By The Original Pioneers. Met de bekendgemaakte line-up doet the BeatClub geen concessies. Alleen de grootste pioniers binnen de Dance die nog steeds actief zijn, krijgen een uitnodiging voor dit spektakel.

Line-up 2007:
TODD TERRY | Can you Feel It |
PER | The BeatClub | Mazzo | Timemachine | Waakzaamheid |
DIMITRI | RoXY | Night of the Proms | OWAP |
MARCELLO | IT | Night of the Proms | Chemistry |
PAUL JAY | Oud Hollandsch Acid Feest | The Beatclub | OWAP
REMY | RoXY | Silly Symphonies

Baanbrekende clubs als RoXY, IT, Waakzaamheid en de Mazzo worden vertegenwoordigd door de artiesten die deze clubs hebben gemaakt in de glorietijden. Bijzondere gast dit jaar is TODD TERRY. Todd Terry is zonder meer degene die de meeste invloed heeft gehad op de housegeneratie. Met anthems als Can You Feel It, Keep on Jumpin en Can You Party maakte hij zich al snel onsterfelijk. Hij bleef echter produceren en heeft nog steeds een sterke invloed op de huidige dancescene. Zo was hij in het begin van de Latin hype het brein achter Gypsymen met de track Babarabatiri. Hij bracht onlangs ook nog Front 2 the Back uit, een ware clubhit. The BeatClub heeft in 2006 bewezen dat het een verfrissende draai kan geven aan de term houseclassics. Als enige moderne classics-avond kan de BeatClub claimen in de beginjaren van de house al actief geweest te zijn. Als eerste grote rondreizende organisatie was The BeatClub in de periode 89-91 baanbrekend met 25 edities op underground plekken, illegale locaties en openbare plekken. Het afsluitende ‘Rave of the ’90’ in AHOY was de eerste grote Rave in Nederland zoals we die tegenwoordig kennen. In de line-up stonden toen artiesten als Snap, Lil Louis en Per.
Kaarten zijn online verkrijgbaar via Ticketbox.nl en www.beatfreax.nl

Reguliere verkoop gaat via alle filialen van ticketbox.
Can you feel it ? THE BEATCLUB 2007 – Houseclassics By The Original Pioneers
Datum : 10 februari 2007
Line up : Todd Terry (USA), Per, Remy, Dimitri, Paul Jay, Marcello
Starts : 23.00 – 06.00
Prijs : 25 euro ex fee
Lokatie : Hemkade, Zaandam
Vvk : www.ticketbox.nl
Web : www.thebeatclub.info

5 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?