Eindelijk is er weer geboekt! En het zet er naar uit dat we nu al niet alleen op Ibiza zitten komend jaar! Hieronder de details van onze Plaza:

C’an Torre Blanque (8 pers.) is een ruime charmante villa met een ronde toren, gebouwd in de typische stijl van het eiland, landelijk gelegen in een urbanisatie even buiten San José. Bij de entree ligt een grote patio waar u heerlijk kunt ontbijten. De villa is smaakvol gedecoreerd en comfortabel ingericht. Voor het huis is een overdekt terras, met een eettafel. Een niveau lager ligt een groot zwembad met een mooi aangelegd natuurstenen zonneterras met comfortabele ligbedden. Aan de zijkant van het zonneterras bevindt zich een buitenkeuken en een barbecue. Aansluitend is er een overdekt terras met een grote eettafel. Het geheel is omgeven door een prachtig aangelegde tuin, met veel palmbomen en bougainvilles.
Een paar min. vanaf het dorpje San José, met zijn gezellige terrassen, restaurants en winkels en in de directe omgeving van diverse knusse baaitjes. Ca. 10 min. vanaf Ibiza stad.

Charmante ruime villa met veel privacy

Via de patio komt u in het huis. De ruime living met een mooi balkenplafond heeft een eethoek met een grote eettafel en in de aansluitende toren bevindt zich de salon. Deze is smaakvol ingericht met een comfortabel bankstel rondom de open haard. Via de openslaande deuren komt u op het overdekte terras. Aansluitend is er een nieuwe grote keuken. Deze is kompleet ingericht met 5-pits gasfornuis, grote koelkast, een magnetron en een vaatwasser. De wasautomaat en droger staan in een aparte ruimte. Er is een apart gastentoilet.
Op de benedenverdieping ligt een slaapkamer met een tweepersoons hemelbed.
Via een royale trap komt u op de bovenverdieping. In de toren bevindt zich de hoofdslaapkamer met een tweepersoons hemelbed. De andere slaapkamer heeft twee grote eenpersoonsbedden. De slaapkamers delen een grote badkamer met ligbad, douche, vaste wastafel en toilet. Het gehele huis is voorzien van centrale verwarming en airco*. Buitenom komt u in een gastenverblijf. Daar bevindt zich een tweepersoons slaapkamer met een hemelbed en een badkamer. Aanwezig zijn Nederlandse satelliet-TV, een DVD speler en een Cd-speler.

Inclusief: elektriciteit, gas, water, bed- en badlinnen. Onderhoud van het zwembad. Wekelijkse schoonmaak van het huis en verwisselen van bedlinnen.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?