29 september start de kaartverkoop voor VOLTT op de Stubnitz. Zorg dat je er vroeg bij bent, want na het succesvolle festivalletje en de uitverkochte editie van vorig jaar beloofd het weer gesellig te worden! 14 oktober dus…

http://www.voltt.com/

VOLTT keert terug op de MS Stubnitz.

Na de uiterst succesvolle editie van VOLTT loves summer gaan we er opnieuw weer goed tegenaan. Op zaterdag 14 oktober zal VOLTT neerstrijken op de MS Stubnitz in Amsterdam. Vorig jaar beleefde een paar honderd man al een topnacht tijdens VOLTT op deze waanzinnige industriële locatie waar Ritchie Hawtin, Luciano en Villalobos hun diepste platen tevoorschijn toverden. Dat doen we dit jaar nog eens dunnetjes over.

De line up blijft ook ditmaal een verrassing. Wel willen we alvast aangeven dat het enkel nieuwe namen zullen zijn die nog nooit op VOLTT hebben opgetreden. Het zullen debuut optredens zijn van buitenlandse artiesten die in onze ogen hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Qua sound zal de grote zaal de technokant verkennen en zal de tweede zaal de diepere grooves opzoeken en het experiment zeker niet schuwen. Houd de VOLTT site in de gaten voor meer nieuws hierover.

Kaarten voor VOLTT zullen 13,= in de voorverkoop gaan kosten en zijn verkrijgbaar bij de onderstaande vvk adressen. Er zal maar een beperkt aantal kaarten zijn voor de Stubnitz. De voorverkoop voor deze VOLTT start op 29 september.

VOLTT @ MS Stubnitz
Saturday 14 October
Starts 23.00 till late
MS Stubnitz at NDSM-yard, Neveritaweg, Amsterdam
Presale 13,=, Presale at:
Outland Records, Concerto, Rushhour, Killa Cutz
Online tickets at beatfreax.com
www.beatfreax.com/ticketshop

www.voltt.com
www.stubnitz.com

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?