VERSnieuws van PatriciaScene

De partyorganisatie Dexter is bekend van verschillende feestjes, zoals GirlsLoveDJ’s, Seen en Hush Hush. Maar op donderdag 11 mei organiseren ze wel een erg aparte avond, geïnspireerd door bowling cultfilms als Kingpin en The Big Lebowski.

In bowlingcentrum Knijn in Amsterdam zullen 18 verschillende teams van nachtdieren het tegen elkaar op gaan nemen. Zo zijn er o.a. teams van verschillende partysites (waaronder Partyscene), teams van ID&T, Jimmy Woo, de Republiek en teams van dj’s.

Naast het bowlen is er van 23.00 tot 04.00 natuurlijk ook een feest voor 350 partypeople. Dj’s als Raymundo, Terry Toner, Jaziah en The Flexican draaien ieder drie kwartier hun eigen favoriete plaatsjes. Of dit nou rock ’n roll, house, hiphop of techno is, dat maakt niet uit. Als ze de meiden (en jongens) maar aan het dansen krijgen!

Het is trouwens mogelijk om zelf ook te bowlen. Banen zijn te reserveren van 23:00 tot 01:00. Mail voor meer info naar info@enterdexter.com. Kaartjes voor het feest zijn 10,- en te verkrijgen bij het Amsterdams Uit Buro op het Leidseplein in Amsterdam.

www.enterdexter.com

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?