Het jaarlijkse Manifesto feest, de opvolger van Fucque Les Balles op de 27e december, is rond met alle boekingen, de uitnodigingen liggen te perse bij de drukker en de decorbouwers zijn al hard aan de slag. Budgetten worden nu al fors overschreden om dit feest weer een legendarische te maken. Desondanks is de deurprijs weer fors: € 50.- ex voorverkoopkosten! En dat in 2005! Ongehoord! Als we dat maar weten waar te maken! We mogen nog niets verklappen over de line up, de dresscode en het thema, maar wel dat de voorverkoop op zaterdag 3 december begint in Amsterdam bij Dieselstore Heiligeweg 11-17, Dieselstore PC Hooftstraat 119, Concerto Utrechtsestraat 52-60, en Revenche Vredenburg 34 in Utrecht. Dat wordt slaapzakken voor de deuren!

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MANIFESTO! OP 3RDE KERSTDAG! DINSDAG 27 DECEMBER 2005! PARADISO!

lees hieronder mailing van meubelstukken:
De telefoontjes en mailtjes komen al geruime tijd binnen: gaan we wat doen op de Derde Kerstdag? En ja hoor: 27 december doen we traditie getrouw ons einde jaarsfeest in Paradiso. Vorig jaar voor het eerst met Wink! uit Utrecht, onze vrienden die vooral erg bekend zijn geworden door hun fantastische show en decors voor grote modeshows, Lowlands en de Bread&Butter mode beurs in Berlijn en Barcelona. Dit jaar zetten we onze vruchtbare samenwerking door. Het beloofd alweer een groot spektakelstuk te gaan worden, inclusief dresscodes en supergoede muziek. De voorverkoop begint in de eerste week van december, dus net op tijd voor de Sinterklaas cadeaus! Meer nieuws vanaf einde van deze maand!

5 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?