Eigenaar Thehun naar Quote500 (06/07/2005 )

Een paar dagen geleden maakten we al melding van nieuwe internetmiljonairs, maar nu hebben we een voorlopige bevestiging binnen dat Patrick Terwee, de bedenker en eigenaar van de best bezochte sexsite ter wereld – thehun – inderdaad een "entry" gaat maken. In een interview met Terwee op BNN geeft hij aan dat hij helemaal geen zin heeft om op de lijst te komen, maar met 7 auto’s (waaronder 2 Ferrari’s, een Lambo en een Jaguar) en een bankrekening met vele miljoenen, wordt hij toch een "prooi" voor de Quote. Toch niet slecht, zo rijk worden met alleen maar wat links. Waar hebben we dat eerder gezien?

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?