Migili aan het woord;

"Omdat ik vrijdagavond zo naar de klote was, ben ik wederom mijn telefoon kwijtgeraakt (hoe is het mogelijk). Was aan het drinken met een gast van Atomos en een oud groninger. Na een avond (met PVDA’er Melkert o.a) Heineken te hebben gedronken bij de Nederlandse Club zijn we het New York’se nachtleven ingedoken. Een of andere hippe club en een liter wodka verder (en een paar honderd $ natuurlijk…) ben ik mijn jas en telefoon kwijtgeraakt oid. Net een nieuwe aangeschaft. Voor de geinteresseerden hier mijn nieuwe nummer +1 646 249 7829"

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?