CLUB FILTH AMSTERDAM DAS DECKFEST ZATERDAG 23 JULI STUBNITZ AMSTERDAM

Club Filth is ook weer terug in Amsterdam om de boel hier eens flink op stelten te zetten. Veel willen we nog niet verklappen, maar kosten noch moeite worden gespaard om dit feest het beste kleine feest van de zomer te laten zijn. De locatie is super: een oude Russische vissersboot ergens in de havens in Amsterdam Noord. Maximale capaciteit is 600. Dus haast je voor kaarten, die volgende week in de voorverkoop gaan.
De line-up kunnen we alvast wel naar buiten brengen: maar liefst 3 plekken voor muziek, met onder andere uit Wenen de hetero tacky gay & vintage Italo dj Marflow, niemand minder dan DJ’s Are Not Rockstars met Princess Superstar live uit New York, Filth residents Joost van Bellen en Wannabestar & Miss B-Have, MC Lyrical Tie, dames orkest Oops-A-Daisies, Tom Trago en The Talented Mr.Wix. Een line up om van de smullen!
Een ander ding dat we nu al kunnen vertellen: neem je tandenborstel mee. En verder voor nu verder geen informatie, sorry. Wordt vervolgd, zegt het voort!

www.club-filth.com
www.stubnitz.com

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?