Danny Tenaglia naar Europa
Het liefst blijft hij in Amerika en vliegt hij nergens meer naar toe om te draaien. Maar bij hoge uitzondering komt de dj dan toch voor 4 avonden naar Ibiza.

De dj blijft meestal in eigen land en de redenen daarvoor zijn vaak besproken in het nachtleven. Zo zou hij enorme vliegangst hebben, maar wordt er ook gefluisterd dat zijn fee onbetaalbaar is. Hij weet in ieder geval zijn eigen mythe te creeren, want wereldwijd wachten clubbers op de dag dat ‘de’ dj, vooral bekend van zijn marathonsets, plaats zal nemen in een dj-booth in de buurt.

Afgelopen jaar draaide Tenaglia weer eens in Londen. Vier jaar lang was hij niet in Engeland geweest, maar Dj Gee haalde hem over naar club Heaven te komen. Ook deze zomer zet hij voet aan Europese bodem. Geen beter plek om hem aan het werk te zien, dan op het terras van superclub Space op Ibiza. En het lijkt er op dat dit na jaren afwezigheid daadwerkelijk gaat gebeuren. De volgende data zijn inmiddels bevestigd:

Zondag 26 juni 2005: Be Youself, Pacha Ibiza
Zondag 24 juli 2005: We Love Space, Space Ibiza
Zondag 28 augustus 2005: Be Yourself, Pacha Ibiza
Zondag 25 september 2005: closing We Love Space, Space Ibiza

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?