Voor alle mensjes die meegaan naar Italie; het huis is definitief geboekt van 13 augustus t/m 20 augustus zodat Dance Valley ook bezocht kan worden en natuurlijk de Parade!
Maandag moeten alle reisgenoten 58 euri overmaken op het rekeningnummer van B.S. Pool 72.11.893 (Postbank Amsterdam). Dat is de aanbetaling.
Het totale bedrag voor een week is 277 euri’s p.p.p.w.

Check onder extra info alle gegevens.

DE WONING

5-kamer-huis 300 m2 op 2 verdiepingen, op de begane grond: grote eetkamer met open haard, Sat-TV, stereo-installatie. Keuken (oven, afwasmachine, diepvriezer). Aparte WC. Bovenverdieping: 1 kamer met 2 bedden. 1 2-pers.kamer met bad/bidet/WC, TV. 1 kamer met 2 bedden. 1 kamer met 2-pers divanbed. Galerij met 2 bedden, bad/douche, TV. Bad/bidet/WC, douche/bidet/WC. Tuin. Terrasmeubelen. De keuken op de begane grond is ook toegankelijk vanaf de buitenzijde. Veranda met meubilair en prive-tuin. Wasruimte met wasmachine. Een van de slaapkamers heeft een 1-pers. bed en een klein 2-pers. bed (1,40 m).

HUIS / DE RESIDENCE

Gelegen in het Tuscia-gebied, 3 km van Carbognano en 7 km van Caprarola. Rome en de snelweg bevinden zich op slechts 30 min. Het gebied bezit waardevolle overblijfselen uit de Etruskische en Romaanse tijd, Middeleeuwse plaatsjes en prachtige Italiaanse tuinen. Het huis is gerenoveerd met originele materialen, terracotta vloeren en balkenplafonds. Authentiek ingericht met meubels uit de 18e eeuw en enkele antieke pronkstukken. 18 Km van Viterbo, 40 van het meer van Bolsena en 60 km van Rome en Orvieto. Verwarming (naar verbruik ter plaatse te betalen). Ingebouwde barbecue. Pergola met meubilair en kinderspeelplaats. Voetbalveldje. Boerderij "Casale Le Querce". Voor alleengebruik: grondstuk 3 ha (omheind) met gazon, planten en bomen, [b]zwembad (7 x 15 m, 08.05.-25.09.)[/b], buitendouche, tuinmeubelen. In het huis: met TV. Centrale verwarming, alarmsysteem, wasmachine. Winkel 3 km. Tennis 4 km.

Type accommodatie Huis vrijstaand
Max. aantal personen 10
Kamers 5
Slaapkamers 4
Kinderbed ja
Extrabed ja
Kwaliteits categorie (4)
Zwembad Privé openluchtzwembad
(08/05 – 25/09)

Ligging (5/5)
Buitenruimte (4/5)
Inrichting (5/5)
Rust (5/5)
Toegangsweg (4/5)

[img]http://www.interhome.nl/bilder_neue_ablage/weitere/I/I5728870A.jpg[/img]

[img]http://www.interhome.nl/bilder_neue_ablage/weitere/I/I5728870C.jpg[/img]

[img]http://www.interhome.nl/bilder_neue_ablage/weitere/I/I5728870D.jpg[/img]

[img]http://www.interhome.nl/bilder_neue_ablage/so/I/I5728870.jpg[/img]

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?