Extrema outdoor is volgens mij best wel primma,,,

zie extra infoVolledige line-up Extrema Outdoor bekend

Hij is bekend!!! Dé line-up van Extrema Outdoor 2005 staat vast en wat is’ie lekker! Extrema’s buitenfestival zal zaterdag 16 juli plaatsvinden op het vertrouwde Aquabest-terrein bij Eindhoven en heeft dit jaar haar tienjarig jubileum. Dat wordt gevierd met een vernieuwende topprogrammering; extra veel buitenlandse grootheden en de top van de Nederlandse scene staan garant voor een onvergetelijke Outdoor met het ultieme Extrema-gevoel!

Het jaarthema van Extrema is ‘Spirit of Colours’. Extrema Outdoor 2005 is daarom geïnspireerd door de zeven chakra’s. Deze energiestromen hebben ieder een eigen kleur en betekenis en vormen de basis voor de zeven area’s van het festival.

Een greep uit de line-up…

Het heeft heel wat moeite gekost om hem op de programmering te krijgen, maar David Guetta zal afsluiten op de Mixed Stage van Extrema Outdoor 2005! De Fransman is hotter dan hot en mocht niet ontbreken op het festival. Een andere opvallende naam in de hoofdarea: Green Velvet! Al héél lang niet geprogrammeerd in Nederland, maar 16 juli wordt Velvets compleet nieuwe live act gepresenteerd op Outdoor! Begin mei zal nog een supertopact worden bekendgemaakt als headliner op de Mixed Stage!

House, house en nog eens house. De Future Funk Area staat er bol van! En wie kan er beter afsluiten dan onze eigen Benny Rodrigues? Al jaren een echte Extrema Outdoor-persoonlijkheid die zich ruim en breed heeft bewezen als een geweldige dj in de breedste zin van het woord.
De Amerikaan Mark Farina is een absolute topnaam die niet weg te denken is uit de hedendaagse housescene van de Verenigde Staten. Farina is een parel voor de insiders.

In de Techno-tent weer de warme techno die je van Extrema gewend bent. De wereldse toppers Christian Varela, Marco Bailey en Richie Hawtin behoeven eigenlijk geen introductie meer. Nieuw is de extra aandacht voor de minimalere kant van het technospectrum met onder anderen Tobi Neumann.

Natuurlijk ook electro op Outdoor! Headliner: Anthony Rother. Hij is een van de grondleggers van de nieuwe electrogolf met zijn rauwe, superdansbare stijl en Extrema heeft hem eindelijk weten te strikken. Ook de electropioniers van Dynamix II zijn van de partij! Voor Novalectra moesten de heren helaas worden afgezegd, maar nu komen ze dus alsnog naar Eindhoven.

In de Deep Area komen zowel de dj’s van weleer als de progressive-top van de toekomst aan bod. ‘The King of Progressive’ John Digweed is briljant in alle opzichten en mag gewoon niet ontbreken op het jubileumfeest van Extrema Outdoor. Ook Extrema Music’s Matthew Dekay is een naam waar je niet meer omheen kunt. Hij behoort tot de nieuwe progressive-generatie met zijn opzwepende ‘trousy’-stijl.

Josh Wink staat in de Hot Kitchen Area achter de decks. Wink heeft acid op de wereldkaart gezet en naar het grote publiek gebracht. Bijna iedereen die een liefhebber van house is, kent Wink. De Amerikaanse dj/producer staat op geen enkel festival, behalve Extrema Outdoor!

MIXED STAGE
DANNY HOWELLS (UK) // FLASH REPUBLIC * LIVE (SA) // BART VAN WISSEN // DAVID GUETTA (FR) // STIJN * LIVE (B) // TIEFSCHWARZ (D) // GREEN VELVET * LIVE (USA) // Stef Vrolijk & 16 BIT LOLITA’S (LIVE) // BASE // MC EDAY (US) // MYSTERY ACT TO BE ANNOUNCED SOON!

FUTURE FUNK
MISCHA DANIELS // MARK FARINA (US) // SNEAK (US) // ERICK E // FEDDE LE GRAND // GENE FARRIS (US) // BENNY RODRIGUES // MASTER H (FR) // LIVE PERCUSSION BY DRUM FIRE (USA) // MC LEX EMPRESS

TECHNO
JEROME * LIVE // RICHIE HAWTIN (CAN) // MISTRESS BARBARA (CAN) // CHRISTIAN VARELA (ESP) // REMY // TOBI NEUMANN (D) // MARCO BAILEY (B) // MELON // MC BOELEN

ELECTRO
STEVE RACHMAD // ANTHONY ROTHER * LIVE (D) // LADY AÏDA // DYNAMIX II * LIVE (US) // DR. LEKTROLUV (B) // LEGOWELT // CANE AKA FUNCKARMA (LIVE) // PETTER (SE) // ALEXIS TYREL // EVA MARIA

DEEP
JOHN DIGWEED (UK) // MATTHEW DEKAY // ÖZGÜR CAN (SE) // ANDY JARROD (UK) // DEREK HOWELL (USA) // KOSMAS EPSILON (GR) // LUKE CHABLE (AUS) // MC JENNIFER HORN (US)

HOT KITCHEN
FRANCESCO PICO // MICHEL DE HEY // NICK – K // RENE AMESZ // JOSH WINK (US) // FUNK D’VOID *LIVE (UK) // JOHN ACQUAVIVA (CAN) // CHRISTIAN SMITH (UK) // MC SPYDER

FOODVILLAGE
ERIC VALENTINE // THOMSON // CAZ // GROOVEXPRESS *LIVE // JIM AASGIER // DOMINGGUS // ZUPA

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?