In haar zesde bestaansjaar start earth op vrijdag 11 februari met een oude bekende in de Melkweg. Uit New York wordt de geboren en getogen Amsterdammer Jesse Houk overgevlogen. Jesse ook wel bekend als The Scumfrog, stond in 2002 al eens als surprise-act op earth, en met groot succes. Hij staat vooral bekend als degene die rock n’ roll in de dance introduceerde.
klik op extra voor meer shizzelEarth start traditiegetrouw het jaar in februari in de Melkweg. Met twee Internationaal getinte edities achter elkaar in de Melkweg en een terugkeer in Panama* beloofd 2005 een goed jaar op aarde te worden. Vorig jaar ging earth tijdens de clubnight tour en de Paas- en Kerst-editie langs verschillende locaties. Dit jaar wordt deze koers verder voortgezet. Verder wordt de specifieke earth sound verder uitgediept wat erop neer komt dat het nog opzwepender en sexier gaat worden.

De line-up voor deze februari editie bestaat uit dj’s: Scumfrog (NYC), Per (resident) en de talent competition winner 2005 Scumfrog is momenteel één van de grote spelers op de Internationale dance markt. Het in Amsterdam geboren multi-muziektalent verhuisde in 1997 naar New York waar hij al snel werd opgemerkt door Roger Sanchez. Met een remix van de Rolling Stones classic “We love you” scoorde hij in 2001 zijn eerste nummer 1 clubhit in de UK. Door zijn succesvolle compilatie-album “Extended Engagement” kwam hij in 2003 zwaar in de belangstelling te staan waardoor hij de kans kreeg grootheden als David Bowie, Britney Spears en Missy Elliot te remixen. momenteel ligt zijn nieuwste album “Simmer” in de winkels en toert hij met zijn onnavolgbare sound de wereld rond. Deze extravagante artiest staat bekend om zijn rock n’ roll sound vol synths, guitars and fat beats. Traditioneel gezien maakt earth in de maand januari de winnaar van de talent competitition bekend. In het kader van het 5 jarig bestaan was er dit jaar zelfs een erg bijzondere, omdat zowel dj’s als producers konden meedoen. Met meer dan 50 inzendingen was de oogst dit jaar groot en de keus zwaar. Vanaf volgende week is er op www.earth-link.nl te lezen wie er gewonnen heeft en de eer krijgt een 2 uurs opbouwset neer te zetten.

Host van de avond is mc P-Pholl, vj Roger Muskee zorgt voor verschillende video-installaties.

Luid & Duidelijk is ditmaal onduidelijk aanwezig…

Vanaf deze maand gaat earth samenwerken met Beep. Via dit voorverkoopsyteem is het mogelijk op elk moment tickets via internet en mobiele telefoon te bestellen. Het is deze editie extra interessant om je kaartje op deze manier te bemachtigen, er wordt namelijk geen voorverkoop fee berekend! Kijk voor meer informatie op www.beep.nl

Kijk voor meer informatie op http://www.earth-link.nl

Earth
Melkweg Amsterdam, friday 11/02/05

Dj’s:
Scumfrog (NYC)
Per (resident)
Winner talent competition 2005

+ Mc P-Pholl
+ Luid & Duidelijk
+ Video Muskee media

22.30-5.00 / € 12,50- + memb.

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?