2005 wordt zeuwiezeuh een goed golfjaartje! Er gaat kortmetten gemaakt worden met alle onderzeeers, duikboten en andere nephandicappers en een aantal golfers onder ons zal de ‘single handicap’-zone betreden. Voor het eerst gaan we Urbangolfen (met zachte balletjes door Amsterdam en Haarlem cross-city spelen) en we zullen de Utrechtse Urban Golfers uitdagen voor de Mokum Open welke in het voorjaar gaat plaatsvinden.
Er gaan dikke toernooitjes georganiseerd worden op verschillende vette banen waarbij we de 19de hole zeker niet zullen overslaan!
Dit alles onder de naam 19 Mulligans. We hebben druk gebouwd aan een website’tje waar je binnenkort de swings van de leden op kan bekijken, fotoalbums van toernooien op worden geplaatst, waar je online kan golfen, je profiel en handicap kan bijhouden (alleen voor leden), je het laatste nieuws op golfgebied kan volgen, je de weersberichten voor de komende dagen kan bekijken, een agenda met alle toernooien etc. etc.
Voor de mensen die een uitnodiging hebben ontvangen: volgende week is de eerste borrel en vóór die tijd dient het geld voor de eerste toernooien, greenfees, borrels etc. betaald te zijn!

Check 19 Mulligans

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?