Snoop is al een tijdje niet meer in NL geweest, maar hij is er dus weer 10 feb.! Vandaag start de kaartverkoop van zijn concert in de Heineken Music Hall.
Morties en Nasty gaan aldaar sowieso ff bouncen.
Beter snel kopen dus! Check onder extra info het persbericht…

Download alvast de Up In Smoke Tour DVD…Op donderdag 10 februari 2005 komt rapper Snoop Dogg naar Nederland voor een eenmalig optreden in de Heineken Music Hall.

Geïntroduceerd door Dr. Dre op diens album ‘The Chronic’ uit 1992 werd Snoop Dogg al gauw een van de grootste namen in de rapgeschiedenis. De bijnaam Snoop kreeg hij van zijn moeder, omdat hij als kind met zijn enorme haardos wel wat weg had van de gelijknamige stripheld.

Snoop Dogg’s debuutalbum ‘Doggystyle’ had zijn release in 1993. Tijdens de opnames van het album werd de rapper in verband gebracht met een drive by shooting waarbij hij de auto zou hebben bestuurd. Hoewel dit gangsta imago zijn populariteit in eerste instantie alleen maar ten goede kwam had zijn tweede album flink te lijden onder alle aanklachten. Maar vanaf 1998 is de rapper met zijn losse, funky flow weer volledig terug.

Zijn nieuwe album ‘R&G – Rhythm & Gangsta: The Masterpiece’ dat dit jaar uitkwam bracht al direct een megahit voort: ‘Drop It Like It’s Hot’ waarin ook Pharrell Williams te horen is. Andere bijdragen op het album zijn van onder andere 50 cent, Justin Timberlake, Bootsy Collins en The Bee Gees.

Artiesten – Snoop Dogg
Datum – 10 februari 2005
Aanvang – 20.00 uur
Voorprogramma – Geen voorprogramma beschikbaar
Entree – € 43
Tickets – > Bestel online
Kaartverkoop via – Ticket Service, bestel online, bel 0900-3001250 of ga naar één van de 150 grotere postkantoren, 33 GWK stations kantoren, 10 grotere VVV-kantoren of de bekende voorverkoopadressen.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?