>>> Opening Gashouder <<<

Eindelijk is het dan zover. Na een grondige verbouwing gaat ‘de gas’ weer open.
Op 18 en 19 februari keert Awakenings terug in de monumentale locatie waar het allemaal begon.
De unieke uitstraling van de Gashouder is gelukkig behouden gebleven en de enige zichtbare verandering die echt opvalt is de vloer. De scheve tegels waar je af en toe bijna je nek over brak zijn vervangen door een perfecte (dans)vloer.
Verder is de Gashouder nu veel beter geïsoleerd wat een beter geluid zal opleveren en er is klimaatbeheersing aangelegd zodat de temperatuur en de vochtigheid beter te hanteren zijn.

>>> Kaarten openingsweekend <<<

We hebben besloten om de kaartverkoop voor het openingsweekend te starten op de Awakenings newyears special.
Op deze manier kunnen chaotische taferelen bij de voorverkoopadressen vermeden worden en voorkomen we dat vele kaarten in handen vallen van zwarthandelaren in
plaats van onze vaste bezoekers.
Let op! Bewaar het restant van je entreekaart als je binnenkomt op 31-12, want alleen hiermee kun je bij het verkooppunt binnen in de NDSM een kaart kopen. Je
kunt slechts 1 kaart aanschaffen, dus je zult een keus moeten maken tussen vrijdag 18, of zaterdag 19 februari. Er zijn in totaal 6000 kaarten beschikbaar voor de 2 feesten in de Gashouder en er komen ook 6000 bezoekers op de newyears special.
Onze verwachting is dan ook dat alle beschikbare kaarten voor de Gashouder verkocht zullen worden.
We begrijpen dat je niet blij zult zijn met deze manier van verkoop als je niet kan komen op oud en nieuw. Voor ons wegen echter de voordelen op tegen de nadelen en we rekenen dan ook op je begrip.
Wellicht kun je troost putten uit het feit dat dit eerste weekend Gashouder zeker niet het laatste zal zijn!
18 februari staan o.a. op het programma: Dave Clarke, Steve Rachmad, Christian Smith, Wighnomy Brothers. Meer info

19 februari kun je o.a genieten van: Chris Liebing, Speedy J, Steve Bug en Bart Skils. Meer info:

Kaarten kosten 35 euro.

Lees onder extra info welke brief ZAZAZA gestuurd heeft aan Rucco VeenboerRocco,

Ik vind het een zwaar sneue bedoeling dat die kaarten met oud en nieuw verkocht worden. De redenen van chaos bij verkooppunten slaan ook helemaal nergens op.
Ik heb zaterdag een kaartje voor MANIFESTO a.k.a. Fuques les balles (meubelstukken) gehaald en dat is ook altijd snel uitverkocht, en ook daar is het nooit een chaos.

ik ben er al vanaf de eerst keer in de gashouder bijgeweest. Alle mensen toen kwamen zijn er allemaal niet meer bij tegenwoordig… Tja sommige hebben immiddels al koters rondlopen en een goed betaalde baan. Maar voor de heropening in de gashouder pissen al deze mensen dus naast de pot. De meeste mensen die met oud en nieuw komen zijn nog nooit op awakenings in de gashouder geweest!

ik heb jaren uitgekeken naar die ène eerste keer dat het weer in de gashouder gegeven gaat worden. Iedereen die ik vroeger ook ging zouden sowiezo nog één keer gaan. en al die mensen pissen naast de pot! Niks reunie…. een grote anticlimax of tewel STANK voor dank!

Mijn hoop is nog niet verdwenen…
je kan je beleid altijd nog aanpassen!

gr berend

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2024 GoldenSpoon

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?